Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Érdemes lenne nyúltápot váltani?

Érdemes lenne nyúltápot váltani?

Figyelt kérdés
A nyuszim 3 éves. Hallywood foodos tappal van etetve. Akkoriban mikor a nyuszim hozzámkerült dicsérték ezt a tápot. Mostmár ahogy olvastam van a Trovet,amit jónak mondanak,és utánanéztem,jó magas a rosttartalma. Magasabb mint a HAllywoodosnak. Szerintetek?
2014. jún. 3. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A trovet nagyon jó, de inkább gyógytáp, mint rendszeres etetésre van. A hallywood az egyik legjobb.
2014. jún. 3. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
És az nem baj,ha van mikor hallywoodosból nem a sima csak zöld 'rudacskásat'kapja, hanem azt,amiben vannak azok a világosabb színű szemek is a zöld mellett? Mert nálunk 1 helyen kapni ilyen tápot és újabban a csak sima zöld nincs.:/
2014. jún. 3. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:

a legjobb táp a VL cumi complete táp, 19% rost tartalommal. A trovet tényleg gyógytáp, a nagyon magas rost tartalom sem jó nekik, bár a szénába konkrétan nem tudom mennyi van, de mi szárított lucernát is adunk neki de napi 5 szálnál nem ehet többet mert nem tesz jót a vesének és a májnak talán.. most nézem a dobozát ennek a +-os kiadásának és abba csak 10,9 % a rost tartalom am nagyon kevés, bár azt nem tudom hogy a rudak azok ugyan azok-e, mert ez a dobozra vonatkozik, szóval mivel ugyan akkora dobozba kevesebb a zöld rudacska mert van mellette aza pehely azért lehet kevesebb, mi váltottunk sima halywoodra mert a pelyhet otthagyta, keverve adom neki VL cuni fit táppal ami elvileg hízó nyulaknak van, de annyi igazság van benne hogy 0,7-él több a zsír és 0,5 több a fehérje benne, ami a hízást "segíti"..

[link] -- ajánlom neked ezt az oldalt, bár nem tudom hogy te milyen árba veszed a tápot neki, de én összességében úgy tapasztaltam, hogy olcsóbbak mint a boltba, persze ha nagy akció van akkor nem, és a fresihez képest nézem.. negyed évente ingyen kihozzák amit rendelsz, és teljesen megbízhatóak és eddig csak jót kaptam tőlük, korrekt és pontos :)

2014. jún. 4. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!