Vannak itt csincsillások?
Figyelt kérdés
:)2009. dec. 30. 16:13
1/7 anonim válasza:
Nekem 4 van:D Imádom őket, pláne mikor fürdenek vagy ha felkelne, felkapaszkodnak a ketrecre a mellső mancsaikkal, nyújtóznak és ásítanak
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem 1 csineszem van, ő is mind-mind csinálja ezeket a dolgokat. Haláli édes :D De eléggé antiszociális típus, utálja ha megfogom. Simogatást is inkább eltűri, mint szereti :))
2009. dec. 30. 16:35
3/7 anonim válasza:
1. vagyok... én csincsinek hívom mindet, mégis tudják ki kell hogy odajöjjön hozzám, bár a 3 hónapos kicsi a legszemetebb mert az mindig megharap:D
4/7 anonim válasza:
Nekem is van egy csincsillám. 3 hónapos, fiú. 10-én vettem. Elég félős. De ha mozdulatlan vagyok, akkor már rám ugrál, de amint megmozdulok elpucol. Nagyon édes, most is kint van, csak sokat kakál, meg a helyére rakással vannak problémák. Az kétemberes feladat. Nagyon nehezen lehet megfogni. Szerencsére nem harap, néha néha fordult elő, hogy kicsit megharapott, mikor haza mentem, és nyűgös volt, hogy még nem volt kiengedve, de amint kiengedtem megnyugodott. Esténként hangosan rág, és kaparja a rácsot, de már kezdek hozzászokni, és van olyan este mikor csendben van. Volt már olyan, mikor puffant egyet és utána elkezdett sípolni, vagy dudálni, vagy nem tudom...én ugatásnak hívom. :) De nem hallatja ezt a hangot vmi sűrűn. Néha hallom, hogy a fogával ad ki fura hangot, összedörzsöli a fogait vagy nem tudom.
5/7 anonim válasza:
Utolsó!Azt olvastam,hogy mikor csikorgatják a fogukat,akkor idegesíti őket a jelenléted.Amikor meg felsír,akkor vagy valami hangtól megijedt(nagyon kifinomult a hallásuk és a szaglásuk)vagy valami büdöset érzett.A szaggatott hangos ugatás általában iylen vészjelzés szerű náluk.Volt már pár éjszaka mikor végig üvöltözött.Elvileg,ha iylenkor kimész hozzá,kicsit dumálsz vele,simogatod,etetgeted vagy valami,akkor megnyugszik és bekussol:DÁltalábaaaan.....:D
6/7 anonim válasza:
nekem van egy csincsillám. 2 éves..:D 2 volt csak az egyik elhunyt :( most is itt rohangál mögöttem. :) Imádom.:)
7/7 anonim válasza:
2 csinem van (lányok), az egyik 2, a másik 3 éves. Szabadon lehet engedni zárt helyen, de figyelni kell rájuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!