Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Önöknek mennyi idős volt a...

Önöknek mennyi idős volt a dzungáriai törpehörcsögük?

Figyelt kérdés

jan. 22. 08:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Az enyém 2 évet élt
jan. 22. 09:34
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Enyém is.

De nem tudom, hogy mennyi idős volt, amikor hozzám került. (Fiatalka volt még; ajándékba kaptam)

jan. 22. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Volt olyan, ami két és fél évet élt, de volt, ami csak egyet.
jan. 22. 10:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja, jó, hát ugye jobb körülmények között tovább élhet.
jan. 22. 10:31
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Több dzsungáriai törpehörcsögöm volt, igen változó. A legidősebb két évet élt nálam, de felnőttként került hozzám (nem tudták megmondani a korát, de láthatóan nem volt fiatal kölyök). A legfiatalabbat 2-3 hónaposan vitte el betegség. Eközött igen változatos, de 1 évnél nem sok élt tovább.
jan. 22. 10:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekünk egy 80x50-es ketrec van beszerezve, meg kiszoktam egy playpenbe (most nem tudom, hogy van magyarul). 25 dologból álló magkeveréket kap, meg stb... Akkor gondolom, nem fog azért ilyen 1 évesen meghalni.
jan. 22. 10:33
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
A tartás körülménye fontos faktor, de nagyon sok múlik a genetikán és a szerencsén is. Amúgy sem hosszú életű állatkák, 2 év már jónak számít.
jan. 22. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyapám orosz hadifogságban volt szibériában,mikor hazaengedték,hozott magával 2 törpehörit,ennek kb 70 éve...Az egyiket megette egy macska,a másik köszöni jól van,mégcsak nem is látszik öregnek.
jan. 22. 12:47
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Ugyanolyan tartási körülmények között, tenyésztőtől (nem szaporítótól) vett hörcsögeim közül a legidősebbek 3 év felett éltek, de volt, amelyik a 2 évet sem érte meg.
jan. 22. 12:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Fontosak a jó körülmények, de ha a genetikája rossz megfog halni akár 1 évesen is
jan. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!