Dzungáriai Törpehörcsögnek mennyi kaja kell egy nap?
Azt olvastam, hogy reggel, és este egy-egy kis darab zöldség/gyümölcs.. Ez így oké, csak azt szeretném tudni, hogy mennyi száraz magkeveréket kell neki adni? Nálam az van, hogy valami vitaminos féle magkeveréket vettünk, amiből a vitamin karikákat, nem eszi meg, és még van egy pár mag, amiket nem eszik. Szóval válogatós :D
Mindíg rakok egy csomó kaját neki, és amikor látom, hogy nem fogy, és kijönne enni, de nem eszik a kajás tálból, de ha teszek neki új kaját, azt már eszi, akkor szoktam neki cserélni a kaja tárat.
Ez így rendben van, nem éhezik, DE NAGYON KÖVÉR!
Szóval mit kéne neki adni? Mennyit? Pontos választ kérek, ha lehet, nem úgy h naponta valamennyit.. ,hanem hogy egy evőkanál szotyit, 3 darab mandulát, vagy mittomén :'DD
Na szóval előre is köszi!
Belcuore Hamster Satisfaction a jelenlegi keveréke :D
Nagyon köszi a válasz!!!
Be fogom tartani, a tanácsodat, és küldök képet, a hörimről :D
Neked is köszi a választ!
Rendben! Este rakok neki egy kis kaját, zöldséggel együtt, és meglátjuk, hogy holnapra mi marad belőle.. Éhen halni nem fog egy éjszaka alatt, tehát ok..
Kb. 1 kávéskanálnyi, vagy fél teáskanálnyit szabad nekik naponta adni, hogy ne hízzanak el.
Az én hörcsögöm is először nagyon válogatós volt, ekkor válogattam neki a kaját. Ezután pedig mindig egyre növeltem egy kicsit a nem szeretem:szeretem arányt, tehát egyre több olyan került bele, amit nem szeretett, így most már szinte mindent szeret. Teljesen normális súlyban van, nem kövér, pedig viszonylag sok sajtot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!