Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vajon megszeret a tengerimalacom?

Vajon megszeret a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Vettem egyet es 8 holnapos [mar szaporodott ish] es nem nagyon enged nekem semmit es mar 1 honapja..de semmi baja nem beteg vagy ijesmi csak fel..vajon megszeret engem..me en regota vagyok egy allatkara s most olyan rossz erzes...me ugy szeretnem hogy legalabb megfogjam!Mit csinaljak?
2009. dec. 28. 21:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem nezek le senkit,es hagyd mar hogy ugy irjak ahogy jol esik!Neked legyen mind1 !
2009. dec. 31. 11:34
 22/23 anonim ***** válasza:
92%

A kedves problémázó válaszadóhoz szeretnék szólni, ugyanis engem is felháborít a viselkedése. Először is, a kérdező nem egy újságcikket, vagy regényt tett közzé, hanem egy egyszerű kérdést tett fel, amibe -mivel egy netes fórumról beszélünk- bőven belefér a rövidítés, mellégépelés, stb. Azt hiszem, ennek ellenére mindenki megértette, hogy miről van szó. Másrészt, ha már így kritizálsz embereket, akkor illene legalább neked tökéletes helyesírással írni. Ez sajnos nem mindig sikerült.

Végül pedig, ha ennyire lelkiismeretesen harcolsz az írásbeli hibák ellen, remélem mind a több ezer kérdésre rákattintasz, és kijavítod az összes tökéletlenséget. Hajrá, éljen az okoskodás!

2010. jan. 3. 15:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi =]
2010. jan. 4. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!