Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vajon megszeret a tengerimalacom?

Vajon megszeret a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Vettem egyet es 8 holnapos [mar szaporodott ish] es nem nagyon enged nekem semmit es mar 1 honapja..de semmi baja nem beteg vagy ijesmi csak fel..vajon megszeret engem..me en regota vagyok egy allatkara s most olyan rossz erzes...me ugy szeretnem hogy legalabb megfogjam!Mit csinaljak?
2009. dec. 28. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Meg fog szeretni a malacod, csak tudod ő már öregebb, ezért neki több idő kell, és ha azt akarod, hogy jobban megszeressen, akkor néha adj neki friss salátát meg uborkát meg ilyen finomságokat.
2009. dec. 30. 08:42
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
"mijen nagy dolog" - ly-vel írják a normális emberek, "vegezzed a dolgodat" - helyesen: végezd a dolgod, "engem piszkaly" - engem piszkálj-nak írják a normális emberek. Tanulj meg írni s aztán jöhet a tengerimalac, mert így te is csak egy disznó maradsz.
2009. dec. 30. 10:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem kértem visszhangot,és hagyj már békén!Szállj le rollam!Mi vagy te,tanár?Nagy szád van erőssen!
2009. dec. 30. 11:44
 14/23 anonim ***** válasza:

itt most a malac vagy a helyesírás a téma? xD

amúgymeg én sem vágom mi bajod van azzal hogy nem úgy ír ahogyan kéne, plusz rossz a billentyűzete is. és akkor mi van? Én pl emelt magyar szakos vagyok, szal valamit konyítok ezekhez, és mégsem kapom fel a vizet hogy jaaaj hogy írsz??!! bunkó paraszt stb... te se írtál mindig helyesen, szal erről ennyit

A malacoddal foglalkozni kell.Nem elég csak enni adni neki, amikor kaját adsz, közben beszélj hozzá kedvesen,legalább 5 percig, vagy ha kitartó vagy 10-15 percig beszélj neki miközben adod neki, hogy szokja a hangodat és a gesztusokat. Egy ideig csináld így, majd később próbáld meg megsimogatni is, ha engedi akkor minden kajaosztás előtt simogasd meg, majd utána is, közben még ne nagyon mert nem fog enni. idővel már nem lesz semmi baj vele

2009. dec. 30. 12:20
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Ha rossz is a billentyűzete akkor sem "rollam", de elég a l-nél csak 1-szer megnyomni, ugyanígy annál a szónál hogy "erőssen" - a s-t is csak egyszer. Előző pedig: sajnos ha ilyenek a mai magyar szakosok nem lehet csodálkozni sem azon, miért írnak a gyerekek hibásan: "Én pl emelt magyar szakos vagyok, szal valamit konyítok" - pl után pont, a "szal" - ilyen magyar szó nincs. "Szal" nem is konyítol!
2009. dec. 30. 14:16
 16/23 A kérdező kommentje:
S mivan ha en nem magyar vagyok??Hanem roman?S mondtam mar hogy fejezd be te marha,na hallam te is beszelj romanul,megneznelek!
2009. dec. 30. 22:58
 17/23 A kérdező kommentje:
S amugy te sem vagy valami profi me: "de elég a l-nél csak 1-szer megnyomni" az ugy van draga hogy "AZ 1-NÉL" . Ugyhogy nagy pofad van csak nem eleg nagy!
2009. dec. 30. 23:01
 18/23 anonim ***** válasza:
16%
Különben én sem Magyarországon élek, nem román vagyok, nem csak magyarul beszélek helyesen. Kár, hogy megpecsételed Te is itt a román magyarokról képzett véleményt ezzel a mondattal is: "Ugyhogy nagy pofad van csak nem eleg nagy!" De legalább már világos, miért nézed így le a magyar nyelvet, amikor szerinted mindegy hogyan írsz. Beszélj és írj akkor románul, sokunknak úgy lesz jobb! Boldog Új Esztendőt!
2009. dec. 31. 08:47
 19/23 anonim ***** válasza:
46%
heee álljál már le, még te szabod meg hogy ki hogyan írjon? ha egyszer így sik jól hogy rövidítek, akkor hagy tegyem már azt! kinek képzeled te magadat? szánalmas gyík
2009. dec. 31. 11:21
 20/23 anonim ***** válasza:
46%
előző vagyok: és vannak ilyen szánalmas emberek,hogy képesek azért itt dumálni meg felháborodni,hogy a másik mit hogyan ír xD neked se volt gyerekszobád :D menj és inkább oszd az észt annál akit érdekel a dumád
2009. dec. 31. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!