Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vajon megszeret a tengerimalacom?

Vajon megszeret a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Vettem egyet es 8 holnapos [mar szaporodott ish] es nem nagyon enged nekem semmit es mar 1 honapja..de semmi baja nem beteg vagy ijesmi csak fel..vajon megszeret engem..me en regota vagyok egy allatkara s most olyan rossz erzes...me ugy szeretnem hogy legalabb megfogjam!Mit csinaljak?
2009. dec. 28. 21:26
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Olyan aranyos ez a kérdés :) Nekem is van kettő, szeretnék belőlük is olyan kezesbárányt nevelni, mint a nyáron elpusztulét malacomból. Ehhez szerintem az a legfontosabb, hogy ha pl: ki akarod venni a ketrecből, lassan közelíts hozzá, óvatosan fogd meg, mindig simogasd meg. Kellemes emllékként kell "elraktározódnia" a malacban minden ilyen alkalom, és egy idő után már nem fog félni, ha közeledsz hozzá.
2009. dec. 28. 21:44
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Mit csinálj? Elsősorban figyelj nagyon a nyelvtanórákon, hogy megtanuld a helyesírást és nagyon sok könyvet olvass - akár a tengerimalacról is!!! Meglátod, kettős hasznod származik majd belőle.
2009. dec. 28. 21:49
 3/23 anonim ***** válasza:
6%
Na, közben megjött az első válaszoló, de az előző hozzászólásom érvényes rá is. Vagy már nem fontos magyarul írni és olvasni?
2009. dec. 28. 21:52
 4/23 anonim válasza:
63%
Nekem meg az nem tetszik, hogy ide nem illő dolgokról hablatyol a második válaszadó. De hát mindenkinek van joga feleslegesen belepofátlankodni, igaz? :)
2009. dec. 28. 21:59
 5/23 A kérdező kommentje:
at nem magyar a billentyuzetem,es azert nem took helyesen irni,es amugy ish en nem ezt kerdeztem!De csak a gepn szoktam nehogy azt kepzeljetek hogy a suliba is igy irok...!S ha nem a kerdesemre valaszoltok akkor ne irjatok!
2009. dec. 28. 22:38
 6/23 A kérdező kommentje:
es amugy nagyon sok konyvet olvasok ,ha erdekel!Magyarul es angolul!
2009. dec. 28. 22:40
 7/23 anonim ***** válasza:
16%
"azert nem took helyesen irni" - ne mondd, hogy még "d" betű sincs a billentyűzeteden. Te idióta barom, nem az van hogy valaki mellébeszél, s nem a kérdésedre válaszol, de OLVASHATATLAN a kérdésed szerencsétlen!
2009. dec. 29. 07:25
 8/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megszeret! Csak minél idősebb, annál több időre van szüksége, hogy megértse, nem akarod bántani. Légy türelmes, gyakran ülj a ketrece mellé, hogy nézegessen, barátkozzon veled. Ha már odajön a közeledbe, lassan bedughatod a kezedet, de nem mozgasd, csak úgy tartsd bent. Egy idő után (lehet, hogy napok múlva!) meg fogja óvatosan szaglászni. Tarthatsz a kezedben valami finomságot (egy kis kocka alma, karika sárgarépa, stb) ami felkelti az érdeklődését és a méret miatt egész közel kell merészkednie, hogy megszerezze. Ha ez is megy már, néhány nap múlva egyik kezedben a falatka, a másikkal pedig lassan megsimíthatod a hátát és így tovább. Hidd el, meg fogja tanulni, hogy tőled jót kap, és nem fog félni. Csak adj neki elég időt!
2009. dec. 29. 11:01
 9/23 A kérdező kommentje:
Hat gyorsan irtam s kifelejtettem..istenem mijen nagy dolog!Foglalkozz a sajat dolgoddal!S hagyj engem beken!
2009. dec. 29. 11:59
 10/23 A kérdező kommentje:
S ha OLVASHATATLAN akkor ne ragodj azon hogy kiolvasd,hanem vegezzed a dolgodat,s ne engem piszkaly!
2009. dec. 29. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!