A patkány odabújik az emberhez? Szereti a gazdáját? Mutat valamilyen érzelmet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 21:35
1/7 anonim válasza:
Egyénfüggő mennyire, de mutat érzelmeket. Persze, vannak távolságtartó egyedek, de ők sem tépik le a fél kezed, csak olyanok, mint az emberek: nem mindenki szereti a babusgatást :) De a patik határozottan ragaszkodnak a gazdájukhoz, érdeklődnek, mikor beszélsz hozzájuk, tudják, hogy nekik beszélsz, tudják, hogy szereted őket és ők is képesek kifejezni a szeretetüket az ember felé.
2/7 anonim válasza:
A két nőstényem amikor jöttem haza, mindkettő felmászott a ketrec tetejére és onnan nézett. Aztán lehetett őket vinni ide-oda a lakáson belül és olykor megmaradtak a vállamon. Az egyik szeretett a hajam alá bújni, vagy a takaró alá az ágyon, ő volt a kis kedvenc. A másik meg felfedező volt és állandóan meglógott, mert a szekrényben akart lakni. Nem tudom milyen érzelemre gondolsz, de amelyik a kedvencem volt, az odajött hozzám sokszor teljesen magától.
3/7 anonim válasza:
Nagyon intelligens állatok és az érzelmi életük is jól fejlett (egy kísérletben kimutatták hogy lényegében képesek önzetlenségre és empátiára bár ez fajtársakkal szemben volt). Nehezebb olvasni az érzelmeiket de gazdiként ki lehet tapasztalni hogy mutatják ki a ragaszkodásukat. Bújósság meg ahogy írták, egyedfüggő
4/7 Platypus válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=R6TOtvo7iyI
Nyilván nem mindegyik bújós, de a videón látható jószág egyáltalán nem kivételes.
5/7 anonim válasza:
Épp az imént bújt a hónom alá a kis lábadozó patkányom, simiztem, reszelt, gülüzött... Annyira édesen nézett, aztán bealudt :) Bár amint le akartam fotózni, egyből felélénkült és eldugta a kis pofiját :) Szóval, igen, odabújnak, nagyon tudnak ragaszkodni. RatsForver! :) :D
6/7 anonim válasza:
Persze hogy bújnak!! :) 2 lánykám van és ha hazaérek már lógnak a rácson hogy kivegyem őket, felnyitom az ketrec tetejét és már ugranak is rám, puszilgatnak, nyalogatnak, kattognak a fogukkal és ha simogatom őket ugrál a szemük, bruxolásnak hívják talán, The Rat Fan Clubon olvass utánuk!
7/7 anonim válasza:
Az enyém szaladós, másnak sok szerencsét
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!