Patkány megfázás? Mennyibe kerül?
Patkányt tartasz háziállatnak? O.o
2014. máj. 7. 20:56
2/10 A kérdező kommentje:
Mycoplasma gyanús. Doki. Attól függ, milyen gyógyszert írt fel és mennyi ideig kell neki adni.
2014. máj. 7. 21:49
Ezt a kérdést a Pativarázson is feltehetnéd, ott legalább a kéretlen kommentektől megóvod magad. Első körben azonban irány doki! Hamar rosszabbra fordulhat az állapota. Ha pedig mycos akkor a tesója is az, Őt is kezelni kell majd.
2014. máj. 11. 16:18
Előző vagyok: egzotikus állatorvoshoz kell vinni aki ért a patkányokhoz. Pesten tudok többet is.
2014. máj. 11. 16:20
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönőm! Le tudod ide irni a dokikat? Kit ajánlasz?
Most kezdtem el olvasni ezen az oldalom a betegségeket es a myco súlyosnak hangzik :(
Szia!
Pativarázson is van ilyen doksi - ajánlott patkány orvosok -, ott több településre is írtak már tapasztalatból.
Én a Mogyoródi útra járok az Angelus Vet-be, de a csoport többsége a Hungarovet-be jár Dr.Papp Georginához. A myco tudtommal nem gyógyítható, max tüneti kezelés lehetséges, így egész jó életminősége lehet a patidnak. Van rá teszt is, de azt nem mondom biztosra,hogy itthon is szűrni tudják-e.
Ha lehet ne vigyél haza újabb pockot míg ki nem derül egészséges-e a Tied. Lehet csak megfázott. Milyen alom van alatta? A forgács tilos, irritálja a légutakat. Lépj be a csoportba, segítenek.
Itt az Angelus elérhetősége: [link] Radvány Anikó doktornő a patis
Itt a Hungaroveté: [link]
Jobbulást a patinak! :)
2014. máj. 12. 19:37
Újra előző vagyok. Az lemaradt, hogy a facebook csoportba lépj be, az Általad linkelt honlapon is ott van az elérhetősége :)
2014. máj. 12. 19:38
Még valami: mivel speckó állatorvos és speckó gyógyszerek kellenek Nekik, elég drága tud lenni a kezelésük. A patkánytartás nem az "olcsón megúszható" kategória. Pl egy röntgen, ultrahang, implant stb 10-20e ft. A gyógyszeres kezelés nálunk is sokba fáj, de függ attól hova viszed. Azonban ha azt akarod,hogy megmaradjon sokáig Veled a pati akkor rá kell szánni azt a pár ezer forintot. Ezek már a komolyabb dolgok, egy "sima" megfázásnál pár 100 huf a gyógyszer plusz a vizsgálati díj. Ha lehet ne ez alapján dönts, a pocok megéri :3 <3
2014. máj. 12. 19:44
10/10 A kérdező kommentje:
12-ben vagyunk már és igen myco, nem gyógyítható csak élhetővé tehető az élete. hörgőtágítót kap és inhaláljuk, reméljük még sokáig élhet szenvedés nélkül, köszönöm mindenkinek a segítséget, ez a PatkányVari csodálatos csoport, a Doktornő is csodálatos!! örök hála, hogy nem találtam őket eddig??
Kapcsolódó kérdések: