Törpenyulat szeretne a barátnőm, milyen pozitív és negatív tapasztalaitok vannak vele kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyen hátrányokkal jár egy ilyen kis semmitevő ha a szobámban lakik? Büdi a vizelete és ürüléke? Nem szeretnék kakaszagba aludni...Magára lehet hagyni egész nap? Meglehet tanítani valamire? Macskát ha nekiengedem túléli?2014. márc. 23. 14:13
11/15 anonim válasza:
Hát most nagyon megijedtem én is , meg a többprofilos melletted álló emberektől is, meg a google-től is....
Milyen bíróság lenne az aki akkora marha hogy egy ilyen oldal alapján ítélne el bárkit is mond már el?
Nevetséges vagy, igen a 71%-ossal mély köztetek az evolúciós szakadék, mert te meg se kezdted még a fejlődést....
12/15 anonim válasza:
Nekem van még 3 óriáspapagájom 1 ketrecben, meg 2 kutyám kint megkötve és kisegereket is nevelek a kígyómnak....
13/15 anonim válasza:
Olyan bíróság és rendőrség, akiknél ismernek engem és tudják, hogy nem mellébeszélek.
14/15 anonim válasza:
Ha ha ha, honnan tudod hogy egyáltalan itt nem kamu kérdéseket tesznek fel meg kamu válaszokat írnak? Egyre nevetségesebb vagy, itt buktad az egészet, persze , majd leültetik Kis Miskát mert Piroska nénit ismerik...hagyjad már, bizonyíték meg semmi:D A bírót meg fel lehet jelenteni elfogultságért ilyen esetekben...szóval, ennyit rólad meg az üres fenyegetőzéseidről, meg a nem létező nyuszimentő szervezetedről.
15/15 anonim válasza:
Add meg a barátnőd elérhetőségét, hadd szóljak neki, hogy előbb dobjon ki téged, és csak utána tartson nyuszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!