Basset Hound tulajdonosok, pozitív és negatív dolgokat mondanátok erről a fajtáról?
Nekem egy kan basset hound kutyusom van.:) Elozo hozzaszoloval eleg sok mindenben nem ertek egyet.:) Ez a fajta egyaltalan nem lusta! Igenis hiperaktivak es nagyon nagy a mozgasigenyuk. Hogy lusta lesz vagy mozgekony, a gazda tanitasatol es peldajatol is fugg. (Ammugy is vadasz fajta) Imadjak az embereket, a gyerekeket vegkepp. A kutyakkal is nagyon jol kijonnek. Makacs fajta, mindenkepp kiskoraban kezdd el tanitani az alapokra (marad, ul), mert kesobb 2-3 rves koraban mar sokkal nehezebb lesz. Ami talan ellene szolhat: fulere figyelni kell, amint emlitettem makacs fajta, tehat amit nem akar nem fog elso szora megtenni ( bar szerintem ez nem baj, had legyenek sajat gondolatai:) ), tud lepcsozni, csak nem szabad eroltetni nekik, bajuk lehet belole.
Szerintem ezzel befejeztem igyis hosszu lett, de barmi kerdesed van szivesen irok meg ide vagy ahogy mukodik ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!