Kinek mi a véleménye a család utcai rendelőről, nyuszi ivartalanítás?
Van 2 nyuszim őket szeretném ivartalanítani, nem Pesti vagyok nállunk megbízhatatlanok az orvosok és inkább kutyások cicások.... sokat hallottam Varga Józsefről..mik a tapasztalatok mennyiért vállalta lány illetve fiú nyuszi ivartalanítását??
milyen idősen lehet ivartalanítani nyuszit?
És mennyi a lábadozási idő?
válaszokat előre is köszönöm!
7-9 hónaposan ajánlott ivartalanítani. Nem tudom, hogy náluk mennyi az ivartalanítás, de szerintem 10.000 ft felett van minimum. A nőstényé drágább, mint a bakoké.
Amúgy én csak jókat hallottam a Család utcairól, Varga doktorról. Kapcsolatban vagyok egy nyúlmentő szervezettel, ők is oda hordják az összes nyuszit :) Tőlem sajnos elég messze van.
Az én bakom a műtét után 1-2 napig furcsa volt, alig mozgott, kb 1 hét után minden helyreállt.
Ők a legjobbak, ahova viheted, mi is hozzájuk járunk:)
Bak nyuszi ivartalanítása szerintem 15-20e ft, de Józsi majdnem mindig ad kedvezményt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!