A bak törpe nyulaknak megváltozik a viselkedés ivartalanitas után?
Figyelt kérdés
Hallottam egy két helyen hogy félős lesz és mindig elbújik igaz?2014. jan. 23. 19:26
1/5 anonim válasza:
Mégis mitől lenne félős utána? Már nehéz elviselni az itt feltett kérdéseket.
2/5 anonim válasza:
Utált két hónapig, most már bújós, szeretgetős cukinyuszi lett. Ketrecen kívül nincs pisi, bogyó. Csak ajánlani tudom.
3/5 anonim válasza:
én ezt csak úgy hallottam, hogy az alapból bújós, kedves, nyugis bakot ivartalaníttatod akkor ő lesz félős meg ilyenek, mert ugye ezt akkor szokták hogy a nyuszi lenyugodjon, de az alapból nyugis nyuszit is lejjebbi szintre viszed és akkor lehet félős, de sztem ez csak valami új találgatás mert eddig sosem olvastam sehol ..
4/5 anonim válasza:
Baromság, nem lesz félős, pár hét alatt teljesen felépül. Akkor lesz félős ha nem tud bánni velük valaki de nem az ivartalanítás miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó csak vmi debil ismerősöm mondta hogy volt nyuszika aki nagyon félt ....de köszi
2014. jan. 24. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!