A tengerimalacomat tarthatom akváriumban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:56
1/7 anonim válasza:
perzse :D sztem sokkal jobb mint a ketrec :D az enyémek is abban voltak :D de nagyot vegyél :)
2/7 anonim válasza:
Tarthatod, ha elég nagy, de azt kényelmetlen tisztán tartani, mert nehéz és törékeny. Rendszeresen ki kell mosni, nem elég kiszedni belőle az almot.
3/7 anonim válasza:
Én nem tartanám mert az nem nagyon tud szellőzi mint a ketrec hamarabb bebüdösödik! de azt csinálsz amit akarsz!
4/7 anonim válasza:
Nekem eddig a ketrec vált be.
Azt könnyebb volt tisztán tartani, szellőzött.
Az akvárium nem annyira.
De te tudod. A cocidnak szerintem mindegy. :D:D
5/7 anonim válasza:
Az enyém is abban van sűrűbben kell takarítani, ennyi hátránya van a ketreccel szemben.
6/7 anonim válasza:
Ha nem raksz bele vizet akkor tarthatod :) Amugy én is terráriumban tartom. sztem sokkal mutatósabb mint a ketrec, és az almot sem tudják rákotorni a szönyegre egy-egy hirtelen mozdulatnál. Az tény hogy a ketrec jobban szellőzik, ezzel egyetemben viszont a szoba is hamarabb lesz "malac" szagú...
7/7 anonim válasza:
Bocsika de amalacokat nem szokás akváriumba tartani max terráriumban, ki véve ha úsztatni akarod de nézd meg akkor a hőmérsékletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!