Meghalt a tengerimalacom, miért?
Pamacs néhany napja keveset evett, nem ivott. Tegnap észrevettem hogy nehezen lélegzett, elvittem a dokihoz. Ott kiderült (ultrahang), hogy vízzel volt tele a tüdeje. 5 órakor vitttem, delutan még evett otthon. Fél 7re hivtak vissza, akkor mondtak el hogy mi van vele es mit lehet tenni. Amikor vissza mentem kihozta nekem a doki, de már kevésbé kapott levegőt, tátogott is ami otthon nem volt, pedig ott oxygénben volt, gyorsan visszarakta. 7kor elmentem, reggel hívtak volna. Én még 19.40-kor felhívtam őket, akkor azt mondta a doki hogy jól van, kap levegőt is. És 20.00-kor hívtak hogy meghalt,véletlenül pont amikor lejárt a munkaidő és ott kelett volna maradniuk vele, vagy vkinek haza vinnie.
Egyébként vízhajtót, és vmilyen szteroidot kapott. 2 éves volt. Ebben a hónapban 7-én volt ivartalanítva náluk, eddig soha semmi baja nem volt.

A legvalószínűbb, hogy az ivartalanítás után keletkezett valami gyulladás a szervezetében.
8 előtt gondolom levették az oxigénről...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!