Meghalt az egyik tengerimalacom, mennyi idő alatt fogja kiheverni a párja?
Szerintem még ne rakd be hozzá a másikat. Hagyd, hagy gyászoljon a malackád.
Sajnálom szegényt :(
Nagyon sajnállom a malackádat!!
A társának biztos nagyon hiányzik és jól tetted,hogy hoztál neki másik barátot....csak arra figyelj,hogy az uj malacka fiatal legyen,a legjobb a frissen elválasztott pár hetes(4-5)
Nem tudom milyen idős a malackád de az a jó ha legalább fél év korkülönbség van köztük...így adott a dominencia kérdése.(nem úgy értem,hogy az egyik mondjuk két éves akkor a másik másfél legyen...felnőtt mellé a picike,pici mellé pedig felnőtt)Két felnőtt fiú malit elég nehéz összeszoktatni!!
Az összeszoktatást mindig semleges területen kezdjed ahol nem érzi egyik sem a szagát.Ha itt jól el vannak akkor lehet betenni a ketrecbe de azt előtte jól át kell mosni ecetes vizzel(a kellékeket is) és tiszta forgácsot betenni,hogy egyik se érezze a saját területének.Ha most külön kecóba tartod őket esetleg egymás mellé teheted és meglátod min szólnak egymáshoz!Egy két nap után szerintem megpróbálhatod összeismertetni őket(ha megfelelő a korkülönbség)A malackák nem úgy gyászolnak mint a pld a csincsillák...a tied most nagyon egyedül van és magányos...biztos örülni fog a társnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!