Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nagyon költséges egy tengeri...

Nagyon költséges egy tengeri malac tartása?

Figyelt kérdés

Eljöttem egyetemre és egyedül vagyok a lakásban. Szeretnék egy háziállatot ami nem annyira költséges, mert egyetem, lakás meg sok minden mást is kell fizessek és nem állok jól pénzfelöl. Mikkel lehet etetni? Gondolom nem maradékkal :)). Drágák a kaják amiket eszik?

Esetleg ha tudtok olyan állatot ami ennyit sem igényel akkor írjátok meg plz.

Előre köszi...

2009. dec. 7. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt tengerimalacom és én nem tartottam ilyen "luxuskörülmények" között, úgy nem kerül sokba. Tápot tudsz venni pl Freesnapban is kimérőset. Nekem hörim van, ő mindig azt kap meg persze zöldségeket is és tök egészséges.

Nekem egyébként a tengerimalac cukibb volt, mert sokkal jobban igényelte a törődést mint a hörcsög, meg néha annyira bepörgött, hogy csak szaladgált az ágyon körbe körbe egyfolytában. Lehet neki cipősdobozokból is játékot csinálni, úgy hogy vágsz bele ajtókat, aztán lerakod a földre... Nagyon jól el tud játszani ilyenekkel :) Meg olyan édes ahogy csipog. Az enyém, amikor simogattam mindig olyan hangokat adott ki mintha kuncogna :D

Ne hagyd, hogy elvegyék a kedvedet a többiek.

2009. dec. 8. 20:32
 12/13 anonim válasza:

figyi:az elején megveszed a ketrecet,és az eteőtek.Ennyi a "nagy"beruházás.Utána már csak tartas otthon mindig 1-el vagy 2-vel több zöldséget,kenyér godnolom van otthon,és kész.Meg almot veszel kb.2hetente vagy max.hetente.az 200ft.tehát:a kaja,alom,töldség(a zöldségből nem kell ilyen nagyon jó minőségűt venni,elég nekik ilyen kis tescos répa is:))szerintem mindenképpen tarts tengerimalackát!hidd el,nagyon sok örömet tud okozni!!a höri meh harap,és nem is olyan aranyos!

Remélem meg tudtaalk gőzni,ha tehetném,most is vennék,pedig én is albérletben lakok,és nekem sincs olyan sok pénzem..:)De a szobatársam utálja az állatokat.Szóval,veszel?:)

2009. dec. 8. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

A felszerelés 1x-i költség, de az alom, széna, zöldségek, az havi költség, amit mint már írtam 200 Ft-ból nem tudsz megoldani.

Úgy gondolom, amit leírtam,az teljesen reális, a zöldséget az 5 malacra leosztva írtam, persze 1 malacnak nem kell annyi, de a változatos étrendet csak répával és almával nem tudod biztosítani.

A tápról annyit, hogy igaz a Fressnapf-ban nem tudom, hogy kiírják-e, hogy mennyi c vitamint tartalmaz a táp, de én tudom, hogy amit én használok,az a malackáim vitamin szükségleteit biztosítja.

Ez nem luxus, hanem odafigyelés.

Én is optimista vagyok, de reálisan gondolkodom és a segítő szándék vezérelt.

Sajnos az én tudatlanságom 3 malackám életébe került, ezért most úgy álltam neki az újbóli tartásuknak, hogy utána olvastam neten és próbálok mindent megadni nekik.

Jól teszed, hogy előre érdeklődsz és a köv. oldalon még sok hasznos tanácsot találsz: www.gemon.ro

Jó olvasgatást!

2009. dec. 9. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!