Tudtok jó trükköt hörcsög befogásához a lakásban?
Sziasztok!
Megszökött a roborovszky törpehörcsögöm. Az a helyzet, hogy bárhol lehet, mert az ajtó nem volt bezárva. Régen is tartottam hörcsögöt és tengerimalacot, de azokat valahogy hamar meg tudtam fogni. De ez a kis virgonc egyszerűen kifogott rajtam. Elképesztően gyors! Utána olvastam neten és megtudtam, hogy a roborovszky hörcsög a legfürgébb mind közül. Remek! Hiába teszek ki kaját, egyszerűen nem vagyok olyan gyors mint ő!
Csalinak én sajtdarabkát vagy valamilyen
illatosabb zöldség, gyümölcsöt, javasolnék, hogy messziről megérezhesse. Simán előkerülhet még, akár több nap elteltével is, viszont célszerűbb lenne egy darabig az ablakot használni szellőztetéskor, mert a végén tényleg lelép és akkor tényleg elpusztul.:D Este aktívabb, ilyenkor próbálj hallgatózni. Sok sikert a "vadászathoz".
Sziasztok!
MEGLETT! :) Köszönöm a válaszokat! Egyébként végül a fürdőszobából került elő, és úgy fogtam meg, hogy gyorsan bezártam az ajtót, az összes cuccot bedobtam a kádba (felmosót, seprűt, mosószereket mindent), bekergettem a hörcsögöt az egyik sarokba, és gyorsan megfogtam :) A kis sunyi tényleg meglépett a konyhából valahogyan. Szerencse, hogy a szellőztetéskor nem szökött meg :)
Ha egy kicsit még várok, akkor lehet, hogy a csapda is bevált volna, de ahhoz már biztos nagyon ki kellett volna éheznie :)
Köszönöm szépen a válaszokat, és felpontoztam mindenkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!