Milyen rágcsálót válasszak elsőre?
Még sose volt rágcsálóm de már volt kutyám, macskám (házi kedvencem.) Olyat szeretnék ami cuki és azért értelmes (esetleg kicsit tanítható)(és még suliba járok szóval olyan kéne ami egyedül is elvan) min 5 évig él mert a hörcsögök is cukik de csak 1-2 évig élnek . Nyuszi és degu kizárva.
Érvelést is kérek. (eddig a csincsilla és a vadászgöri tetszik)
csincsilláról nem tudok semmit. de ha suliba jársz még vadászgöri tuti nem jó. hány éves vagy?
a patkányok nagyon okosak de egyedül nem lehet őket tartani: http://www.youtube.com/results?search_query=rats+trick&sm=3
a tengerimalacot se lehet egyedül tartani
amúgy a hörik 2-3 évig élnek, ha tenyésztőtől veszed és ők is ugyanannyiért árulják mint a kereskedők, csak utána kell nézni, hogy tényleg igazi tenyésztő (nem szaporító).
ja és ez a tenyészetes dolog minden állatra igaz mert a kereskedés csak a pénzt látja z állatokban aztán kígyókaja ha nincs gazdi,egy ismerősöm vett 2 lány hörit(tesók), de kiderült hogy az egyik fiú, és születtek kis hörik, a kereskedés vissza vette őket, de már kölykök is terhese voltak a tesóiktól. szóval nagyon nem ajánlom a kereskedést.
előző vagyok,pl. ezért nem jó a göri ha még suliba jársz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__5250451-m..
olvastam h nem szeretnél nyuszit!Miért?
Minden igényednek megfelel,nem kell vele marha sokat törődni,nem mondtam hogy egyáltalán nem csak keveset.nem igazán van szaga csak ha nem takarítod ki.Viszonylag keveset eszik,tanítható,és szobatiszta is!Nem társas lény.Ki kell engedni,és nem kerül többe az etetése mint egy hörinek!Nagyon aranyoska és tovább élnek mint öt év.sőt... !Ha gondolod írok még róla priviben is!
13/L
1-2 kor érek haza suliból
a görény büdi nagyon, nekünk volt az udvaron kettő, de messziről méz-szaga volt (legalábbis szerintem :D)
én most kaptam japán táncoló egereket, nézz róluk videót, nagyon aranyosak :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!