Mitévő legyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
Vidd el egy állatorvoshoz, vagy egy kisállatkozmetikába és vágasd le! Nem csoda, ha be van dilizve, gondold el milyen fájdalmas neki így járkálni!
Előbb utóbb a lába is deformálódni fog, rettentő vékony csontjai vannak a malackáknak!
Másodjára majd te is le tudod vágni, ha figyelsz, hogy hogy csinálják!
Köszi a gyors választ :)) Elvinném csak hát már egyszer vittem akkor azt mondta pici a karma és egy emberi körömcsipessszel bunkó módon elkezdte vágni..Majdnem szívrohamot kaptam. Akkor ingyen megcsinálta, de hozzá inkább nem vinném. Van egy kozmetikus itt alattunk (állat)
És még annyit kérdeznék, hogy mennyire számítsak (ár)?
Én magam vágom a három malacom körmét, emberi körömcsipesszel A nagyobb fajtával, amivel az emberek a lábujjukról szokták vágni. Az a legjobb a malacoknak.
Itt Pesten 1500 Ft-ért vágnák le a 3 malacét.
Vegyél mellé egy társat, egyedül fél és nem fog bízni benned. Ha van egy fajtársa maga mellett, akkor biztonságban érzi majd magát, így nyitottabb lesz feléd is! Plusz amikor nem foglalkozol vele, lesz egy játszópajtia!
Azonos nemű társat ajánlok, a beltenyészet elkerülése végett! Nekem is 2 lány malacom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!