Nagyon szeretnék egy hörit, de a anyujék főbérlője nem akarja megengedni . Mit csináljak?
Sajnos a főbérlő nagy úr.
Majd ha saját lakásotok lesz, vagy olyan főbérlőtök, aki megengedi, csak akkor lehet hörcsögöd.
Ha csak a főbérlő áll az utadban,és a szüleid amúgy megengednék,akkor próbálj meg beszélni a főbérlővel,és hogy mond neki hogy a höri valójában kis picurka lény ,mi baj vele,az égvilágon semmit nem ártana neki. Próbáld meggyőzni. Ha meg nem sikerült,sajnos hörid egy jó ideig nem lesz.... :(
Mondjuk én annyira nem szeretem a höriket. Igénytelen lények ,alig élnek 1-2évet. Hozzánő az emberhez azután meg kis idő múlva meg is hal. Nem lehet velük semmit csinálni mert nem játékosak,harapnak taszítják az embert. Nem éri meg. Én szerintem akkor már inkábbb kérj tengerimalacot,vagy egy nyuszit! :)
A hörcsögök igenis szeretnivalóak és ők is ugyanúgy tudnak szeretni és játszani is. Csak megfelelő gazdi kell neki aki tudja szeretni és mindent megtesz érte, ezt ő értékeli, megérzi!
Aki azt írta hogy felesleges állatkák...stb. az abszolút nem ért hozzájuk vagy még nem is volt hörcsöge.
Ha a hörcsögöt nem engedi a főbérlő, akkor a malackát végképp nem fogja.
A hörcsögre még rá lehet fogni, hogy ki sem jön a ketrecből/terráriumból, de a malacoknak jár napi egy-két óra szaladgálás a szobában!
Egyébként a hörcsög igenis játékos, szeretni való állat, és nem harap, csak ha megijed, vagy fájdalmasan fogod meg.
A tengerimalac meg még akkor se (csak egészen kivételes esetben, reflexből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!