Valószínű az én cicám is macskanáthától szenved. Nem igen tudom most anyagilag az álatdokit megengedni magamnak, ha volna a kamillán kívűl esetleg megoldás, tudnátok segíteni?
Antibiotikumra lenne szüksége, kifejezetten állati antibiotikumra! Anélkül nem fog belőle kipucolódni a sok baci.
Most itthon kezelek 2 db 3 hónap körüli cicát macskanáthával.
Tobrex, Cornergel, és Voltaren szemcseppet kap az egyik. Általában ezt szokás, de csak a doki mondja! A másik csak Tobradexet. Tobrex, Tobradex nem ugyanaz.
2x nyolcad Paxirasolt kapnak köptetőnek, ez felszakítja a váladékot.
Mindenképpen állatorvos, mert antibiotikum nélkül nem fogod tudni kikezelni, és ha elfajul, meghal. Tablettát, szemcseppet is dokival kell egyeztetni, mert nem biztos, hogy ugyanezekre van szüksége.
Sajnos orvos nélkül nem megy!
Lehet sok mindent mondani, de az igazság az, hogy valószínű elfog pusztulni, ha nem kap megfelelő ellátást!
Ha egy állatot tartunk, vele jár a felelősség is. Ebbe beletartozik az orvosi ellátás is, ha valami betegséget jelez az állat. Vannak ma már orvosok, akik hajlandóak későbbi fizetést elfogadni. Részletfizetést elfogadni. Keresned kellene ilyent és elvinni a cicát hozzá.
Én sem rohanok minden jelre orvoshoz. De egy náthás maccs már nem a várok kategória.
A legújabb csoda! A macskanátha fűvel gyógyítható!
Megáll az ész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!