Ki szokta megengedni a kutyájának hogy az ágyon aludjon?
Én nem. Szeretem a kutyám, mindenhol mászkálhat a házban, de ha eszek nem lehet abban a szobában ahol eszek, és nem aludhat mellettem, mivel én vagyok a falkavezér (a farkasfalkában sem aludhattak a falkavezér helyén a többiek). Amúgy nem értem, miért baj az ha a kutyám a saját fekhelyén alszik, és nem a gazdi lábánál... :S Ezt csak azért mondom, mert már találkoztam olyan emberrel, aki meg tudta, hogy nem velem alszik a kutyám, és leordította a fejem, hogy miért vagyok vele ilyen kegyetlen. :S
Amúgy semmi bajom nincs azokkal akik megengedik, de én jobban szeretem ha a saját helyén alszik. :)
berni pásztor : DD
csak akkor alszik velem ha apámék nincsenek itthol mert kivágná ha meglátná bent : DD
jo párnának : D
Nem alhatik velem. Az ágy a macska helye, ha csak meglátná szegény labit, rögtön nekiesne. :)
Egyébként sem férnénk el, de ha esetleg amiatt aggódsz, hogy a kutya fázik a helyén, míg én a melegben alszom, akkor megnyugtatásképpen közlöm, hogy a kutya is a lakásban alszik, az előszobában és a folyosón is van helye, mindkettő fűtött, nem fázik meg.
Nem engedem meg. Egyrészt nem férnének el. Másrészt van ágyuk és ők nem a gyerekeim hanem a kutyáim. Én nem kezelem őket emberként, mert ők kutyák akarnak lenni, nekik az úgy jó. Nem hiszem hogy túl romantikus lenne, hogy na drágám rádizgultam akkor most küld le a kutyát. Főleg hogy hiába írtok itt mindenféle tuti kis kutyáról aki olyan mint angyal és első szóra lemegy. Ez a valóságban nem igazán így van. Inkább úgy hogy nem akarnak lemenni és hisztiznek, esetleg meg is harapják a gazdához közelebb férkőzni vágyó szerelmest. Még nem találkoztam ilyen kutyákkal, inkább olyanokkal akik végigvonyították amíg a párocska szexelt és hasonlók. Igencsak zseni lehet az a kutya aki tudja hogy mi a helyes annak ellnére hogy bármikor megteheti a helytelent is.
Nem... Az ágy a mi helyünk és egyik kutyám sem szenved ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!