Nyuszi gondozásról mit kell tudni? Ha lenne egy sajátom mire kéne ügyelnem?
Ötleteket, tippeket is szívesen fogadok minden tanácsot is :)
a normális válaszokat előre köszönöm :)
nem erről van szó és nem adnék neki sz@art...
nem ezzel van a baj és az évi két oltás az más mint a havi ezer egyébként zerintem ketten válaszoltok csak ha tévedek akkor bocánat de nagyon erőltetitek ezt a tápot szerintem van más jó táp is, de most hagyjuk ezt a témát
és még mindig nem fűevő hanem növény evő a tápon kívül mi azami elengedhetetlen
szerintem a wc sem olyan szükséges, ezek már csak kiegészítők persze itt nem a + ezer ftről van szó csak azoka tkell elsősorban megvenni ami tényleg és utána a többi :)
nem akarok kötözködni, de ne erőltessétek ezt a tápot annyira, mert nem csak ez az egy létezik
:P
Nem a vl tàp az egyetlen, de az a legjobb. Azt hittem, hogy a legjobbat akarod a nyuszidnak.
A wc azèrt fontos, mert akkor csak oda ürìt, nem kell egèsz nap a pisis alomban lennie, de ha neked az a jobb, ha minden este kimosod a ketrecet, akkor semmi gond. Anyagilag is jobban megèri 2 naponta a wct kitakarítani, és almozni, mint az egész ketrecet naponta.
Mi csak tapasztalatból írjuk ezeket, ha nem érdekel, és okosabb vagy azoknál, akik nyulat tartanak, akkor ne kérdezz.
nem ezt mondtam és szerintem csak ketten válaszoltok, nem erről van szó hogy nem akarom a legjobbat neki és ezt ne is említsd többet, szerintem te vagy a nagyon okos aki mindent tud és azt honnon tudod, hogy az a legjobb?
azért havi 10 000-ret nem akarok rá költeni
Akkor jövök én, mint 3. válaszoló: tényleg ne adj neki magokat, bár én hozzátenném, hogy a halywood táp is nagyon jó és az olcsóbb, mint a versele laga pl. Egyébként pedig olyan minimális mennyiséget kaphat a tápból (reggel-este egy kis mokkáskanál), hogy nem fog ettől havi 10e-re felmenni a tartása..
A wc pedig tényleg praktikus. Kb 1-2 perc kitakarítani és kész.
KÖSZI
LEGALÁBB TE NEM KÖTÖZKÖTC
NEM ÚGY GONDOLTAM A 10-ET, CSAK AZÉRT MÉGIS...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!