Vaterázni fogok, mire kell ügyelnem?
például ha képet is szeretnék feltölteni akkor az 500 Ft/30 nap? Vagy mit jelent az hogy "Galéria-fényképes termékajánló"? Ha törlöm a fiókomat akkor nem tudnak többé hozzárérni a számlámhoz?
Vagy ez úgy van hogy a vevők a saját számlámra utalnak,és én utalok a vaterás számlámra hogy kiegyenlítsem a tartozásomat?
Szia!
Ezer éve Vaterázok és a következőt tudom mondani: ne. Idén én is már abbahagytam, mert forgalom SEMMI, költség viszont annál inkább. Könyvek eladásához főleg esélytelen, próbáld máshol. (én nem azt adtam el)
Ha mégis szeretnél bukni egy kis pénzt, akkor a válaszok: a galéria nem kötelező. Azt jelenti, hogy az aukciód alatt az érdeklődők egy kivonatot látnak majd a további termékeidből, tehát ha valaki a történelmi témájú könyvedre kattint, látni fogja alatta, hogy van még kertészkedés könyved is, meg piros triciklid meg egyéb.
Tartozás meg behajtó meg ilyenek nem lesznek ha fizeted 2 hetente a számlát, amit küldenek.
Sok sikert kívánok!!
Nyugodtan vaterázz. Nagyon sokan vásárolnak ott. Könyveket is.
A képfeltöltés ingyenes.
A feltöltési díj (nem 1 ft-s aukció esetén) 5-10--stb így nő, attól függően, hogy mekkora az ára a cuccodnak. ha a teszveszen is meghirdeted és eladod a feltöltési költséget levonják a számládról.
A vásárló a te sajád számlaszámodra utal. neked pedig külön lesz a vaterán egy sz.számod, amire te fizeted be vatera által kiküldött számlát. A 2 nem ua.
Max annyi átvers lehet, amire figyelj is, mert pl velem ezt már 1x eljátszották, hogy 2x számláztak ki egy cuccot. A számlákat pedig pontosan kell fizetni, különben átadják az ügyet egy behajtó cégnek, de azt hiszem a számla lejárta után van 2 hét türelmi idő. javaslom, hogy a szabályzatból pontosan olvasd el, hogy 1 aukció hogy szabályos, mert, ha szabálytalanul indítod, kizárnak. Ill. ha a vatera nem vesz észre , akkor a rosszindulatú konkurencia jelenti nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!