Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterázni fogok, mire kell...

Vaterázni fogok, mire kell ügyelnem?

Figyelt kérdés
Nem nagy tételben,egy-két régi könyvemet,nem használt cuccomat szeretném eladni.Sok ijesztő történetet hallottam már százezres tartozásról,adóbehajtóról,átverésekről.Tapasztalt vaterázók,mire kell figyelnem?Elolvastam a használati "útmutatót,de sok helyen nem értem,nem vagyok még túl tájékozott az ilyen ügyekben.Köszönöm!
2013. jan. 24. 14:05
 1/6 A kérdező kommentje:

például ha képet is szeretnék feltölteni akkor az 500 Ft/30 nap? Vagy mit jelent az hogy "Galéria-fényképes termékajánló"? Ha törlöm a fiókomat akkor nem tudnak többé hozzárérni a számlámhoz?

Vagy ez úgy van hogy a vevők a saját számlámra utalnak,és én utalok a vaterás számlámra hogy kiegyenlítsem a tartozásomat?

2013. jan. 24. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezer éve Vaterázok és a következőt tudom mondani: ne. Idén én is már abbahagytam, mert forgalom SEMMI, költség viszont annál inkább. Könyvek eladásához főleg esélytelen, próbáld máshol. (én nem azt adtam el)

Ha mégis szeretnél bukni egy kis pénzt, akkor a válaszok: a galéria nem kötelező. Azt jelenti, hogy az aukciód alatt az érdeklődők egy kivonatot látnak majd a további termékeidből, tehát ha valaki a történelmi témájú könyvedre kattint, látni fogja alatta, hogy van még kertészkedés könyved is, meg piros triciklid meg egyéb.

Tartozás meg behajtó meg ilyenek nem lesznek ha fizeted 2 hetente a számlát, amit küldenek.

Sok sikert kívánok!!

2013. jan. 25. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
ajj ne..:( köszönöm a választ,tanulságos volt...megpróbálom azért hátha...aztán ha nem megy el semmi akkor lelépek róla.
2013. jan. 25. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vaterázz. Nagyon sokan vásárolnak ott. Könyveket is.

A képfeltöltés ingyenes.

A feltöltési díj (nem 1 ft-s aukció esetén) 5-10--stb így nő, attól függően, hogy mekkora az ára a cuccodnak. ha a teszveszen is meghirdeted és eladod a feltöltési költséget levonják a számládról.

A vásárló a te sajád számlaszámodra utal. neked pedig külön lesz a vaterán egy sz.számod, amire te fizeted be vatera által kiküldött számlát. A 2 nem ua.

Max annyi átvers lehet, amire figyelj is, mert pl velem ezt már 1x eljátszották, hogy 2x számláztak ki egy cuccot. A számlákat pedig pontosan kell fizetni, különben átadják az ügyet egy behajtó cégnek, de azt hiszem a számla lejárta után van 2 hét türelmi idő. javaslom, hogy a szabályzatból pontosan olvasd el, hogy 1 aukció hogy szabályos, mert, ha szabálytalanul indítod, kizárnak. Ill. ha a vatera nem vesz észre , akkor a rosszindulatú konkurencia jelenti nekik.

2013. jan. 25. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2013. jan. 26. 09:24
 6/6 anonim válasza:
Nem érdemes már vaterával foglalkozni. Ezt úgy mondom, hogy az elmúlt 1 évben 1000 fölötti eladásom volt. Inkább add el máshol.
2013. jan. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!