Mire kell ügyelnem abban az esetben, ha hitelmentességemmel segítek felvenni hitelt egy cégnek?
Figyelt kérdés
Bárlistán sem vagyok, ezért kaptam ezt az ajánlatot. Névleges poziciot is kapnék.2010. ápr. 17. 11:18
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben arra ügyelnék, hogy az ilyen ügyekből kimaradjak. Attól a pillanattól kezdve, ha adóstárs leszel egy hitelnél, egyetemlegesen felelsz a teljes jelenlegi, de még a jövőbeni vagyonoddal is a tartozásért. Bármikor letilthatják a mostani, vagy a későbbi jövedelmedből a tartozást, ha esetleg a főadós nem fizet.
2/2 anonim válasza:
Isten őrizz! Én most letérdelek a gép mellé, úgy könyörgöm neked, hogy NE TEDD, BÁRMIVEL IS KÁBÍTANAK!!!!!
Barátnőm férje belement,mostanra több milliós tartozás van a nevén, lakásán, házassága romokban ez az ügy miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!