Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mire kell ügyelnem abban az...

Mire kell ügyelnem abban az esetben, ha hitelmentességemmel segítek felvenni hitelt egy cégnek?

Figyelt kérdés
Bárlistán sem vagyok, ezért kaptam ezt az ajánlatot. Névleges poziciot is kapnék.
2010. ápr. 17. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben arra ügyelnék, hogy az ilyen ügyekből kimaradjak. Attól a pillanattól kezdve, ha adóstárs leszel egy hitelnél, egyetemlegesen felelsz a teljes jelenlegi, de még a jövőbeni vagyonoddal is a tartozásért. Bármikor letilthatják a mostani, vagy a későbbi jövedelmedből a tartozást, ha esetleg a főadós nem fizet.
2010. ápr. 18. 09:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Isten őrizz! Én most letérdelek a gép mellé, úgy könyörgöm neked, hogy NE TEDD, BÁRMIVEL IS KÁBÍTANAK!!!!!

Barátnőm férje belement,mostanra több milliós tartozás van a nevén, lakásán, házassága romokban ez az ügy miatt!

2010. ápr. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!