Nyuszi gondozásról mit kell tudni? Ha lenne egy sajátom mire kéne ügyelnem?
Ötleteket, tippeket is szívesen fogadok minden tanácsot is :)
a normális válaszokat előre köszönöm :)
Mindent megrág, még a vezetéket is. Fiút csak egyedül tarthatsz, lányokat együtt lehet.
Tengeri malac a legjobb barátjuk, azt még a fiú is szereti.
Kell neki ól, széna, forgács, mag, víz.
Nagyon szeret a kertben futkározni vagy a szobában. És nagyon szereti a szőnyeget rágcsálni. XD
Torpenyul.hu, ès a tenyèsztők oldalán minden fent van.
tengerimalaccal nehogy összetedd, halàlra rúghatja. Nagyon jól elvan egyedül.
Legalább 100×50es ketrec kell neki, bele búvóhely, és nyuszi wc, pellettel. Itatóból jobb a golyós, bàr nem mind szereti. Szèna folyamatosan legyen előtte, napi 2 ek táp (pl versele laga cuni complete), néha egy kis gyümölcs, zöldség.
Èvi 2 alkalommal oltatni kell őket.
Ha kiengeded, kábelek, szobanövènyek ne legyenek elèrhető magassàgban.
elsőt javítom:
-lányokat sem lehet együtt tartani.
-nem lehet tengerimalaccal összeengedni
-nem kell neki forgács, hanem fapelletes sarokwc, mert szobatiszta
-magot nem szabad nekik adni, mert nem madarak. minőségi táp kell nekik, pl. versele laga cuni complete
-kertbe oltás nélkül ne engedd ki
és itt van két nagyon jó oldal:
az lehet, mert én most amikor megnéztem, a válaszokat már így voltatok
Tengeri malaccal nem terveztem össze engedni és csak egy nyuszit
az egyik kisállat keresekedésben láttam, hogy 1 nyúl és egy tengeri malac egyketrecben volt és a tengeri malac nagyon rossz állapotban volt: sebbes volt a füleiből is hiányzott és nagyon csúnya látványt nyújtott szegény :(
amikor később vissza mentem már se az a nyuszi se az a tengeri malac nem volt ott és a tengeri malacot nem hiszem, hogy bárki is megvette volna, így :(
a nyuszi wc az milyen az unoka tesóméknak is van nyuszilyuk és nekeik nincs nyuszi wc-jük
magot tényleg ne adjak neki? nem madár magot, hanem kifejezetten nyúlnak készültet
egyébként meg nem csak a madarak esznek magot, mert jelenleg van egy hörcsögünk és ő is szereti :)
és a nyúl nem fűevő hanem növényevő és mag félék és zöldségek, gyümölcsök is közéjük tartozik
pl alma, csorbóka, répa
ezeket tuttommal nagyon szeretik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!