Mennyi idő alatt hat az egérméreg?
Figyelt kérdés
hetek óta küzdök 2egérel. mindent megprobáltam, helyeztem ki mérgeket, de nem tudom mikor kezd hatni.2013. nov. 20. 01:33
1/2 anonim válasza:
Megették?
Mert, ha igen, akkor elég hamar, már ha nem hoztak azóta néhány kis utódot is a világra :)
2/2 anonim válasza:
A patkány méregnek van egy jó tulajdonsága. Sosem hat gyorsan. A lényege, hogy az egér az alomba vigye a mérget, és ott elosztva megegye a többi egérrel. Főleg ha már lekölykezett. Általában ahol 2 egér van, ott több is van. Így az egér elviszi a mérget az alomba, és pár napig még cipelni fogja. 1 hétig nyugodtan tedd ki minden nap ugyanoda a mérget. Amikor már látod, hogy nincs elkotorva, senki nem piszkálta meg, na akkor hatott.. Akkor nemcsak azt a 2 egeret irtottad ki, hanem az összeset ami az alomban volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!