Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egérméreg? De milyet?

Egérméreg? De milyet?

Figyelt kérdés

Annyi fajta van már.. és most hogy jött ez a nagy eső .. hallom ám a lenti wc-ben hogy a szellőzőnél nagyon rág valami őrült módon.. csak feltételezni tudom, hogy egér. Gondolom ilyenkor beáznak a járataik aztán jönnek befelé a kis dögök -.-

Szóval ki milyet használt és melyik vált be?

2013. jan. 15. 01:30
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

vegyél ultrahangos egérriasztót, és akkor csak elmegy onnan

[link]

2013. jan. 15. 01:33
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

Svájci élvefogó csapda csalétekkel. Ebből nincs szabadulás. Illetve belerázhatod egy vödör vizbe is, ha nem akarod elengedni, alighanem gözük lesznek (mezei egér, barna színű) nagyon büdösek.

[link]

2013. jan. 15. 03:19
 3/5 anonim ***** válasza:
nálunk a legjobban a sima egérfogó+macska kombó jött be. mondjuk a mérget meg se próbáltuk, mert a macskáinkat ismerve tuti belekóstoltak volna. viszont próbáltuk az egérragacsot, hát nem sokat ért :)
2013. jan. 15. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! Igaz azóta nem hallottam és nyomát sem láttam. Ugyhogy addig nem csinálok semmit..

Már jó régen jött be egér a lakásunkba, emlékszem akkor még egy sima kis egérfogóval sikerült elkapni. De volt amelyiket méreggel .. aztán meg nem találtuk az egeret. Majd rá nem sokkal lehetett érezni a szagát, a kanapé alatt pusztult el. Utána nagytakarítás.. :D Ennyiből nem jó a méreg, meg persze a macsekok miatt. Bár én nem szeretem ha egeret esznek az én cicáim, mert nagyon sok fertőzést, bacit összeszedhetnek az egértől..

2013. jan. 17. 03:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Gözütől el is pusztulhatnak, azok terjesztik az ECHO vírust.
2013. jan. 17. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!