Egérméreg? De milyet?
Annyi fajta van már.. és most hogy jött ez a nagy eső .. hallom ám a lenti wc-ben hogy a szellőzőnél nagyon rág valami őrült módon.. csak feltételezni tudom, hogy egér. Gondolom ilyenkor beáznak a járataik aztán jönnek befelé a kis dögök -.-
Szóval ki milyet használt és melyik vált be?
vegyél ultrahangos egérriasztót, és akkor csak elmegy onnan
Svájci élvefogó csapda csalétekkel. Ebből nincs szabadulás. Illetve belerázhatod egy vödör vizbe is, ha nem akarod elengedni, alighanem gözük lesznek (mezei egér, barna színű) nagyon büdösek.
Köszönöm a tippeket! Igaz azóta nem hallottam és nyomát sem láttam. Ugyhogy addig nem csinálok semmit..
Már jó régen jött be egér a lakásunkba, emlékszem akkor még egy sima kis egérfogóval sikerült elkapni. De volt amelyiket méreggel .. aztán meg nem találtuk az egeret. Majd rá nem sokkal lehetett érezni a szagát, a kanapé alatt pusztult el. Utána nagytakarítás.. :D Ennyiből nem jó a méreg, meg persze a macsekok miatt. Bár én nem szeretem ha egeret esznek az én cicáim, mert nagyon sok fertőzést, bacit összeszedhetnek az egértől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!