Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Túlélheti még a macska?

Túlélheti még a macska?

Figyelt kérdés
A macskám két-három napja bágyadt, legyengült. Szerintem egér mérget/mérgezett egeret ehetett. A kérdésem igazából az lenne, hogy az egérméreg mennyi idő alatt pusztítja el az egeret, és ha a macskám evett belőle van bármi esélye a túlélésre?

2013. febr. 18. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Futás vele az állatorvoshoz és talán még van esélye
2013. febr. 18. 15:03
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
etess vele tejet. Az megfo.atja és kitisztul. Ha ez a baja akkor rendbejön.
2013. febr. 18. 15:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Tejet próbálok neki adni, de nem igazán hajlandó inni.
2013. febr. 18. 15:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem viszed állatorvoshoz?

Krvára szenvedhet.

2013. febr. 18. 16:38
 5/17 Vicuska87 ***** válasza:
81%

Éljen a felelős állattartás!

Talán állatorvoshoz kellene vinni szegényt, nem gondolod?

De persze vannak olyan meberek, akiknek van szívük végignézni, amint a cicája elpusztul!

2013. febr. 18. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lett volna, ha elvitted volna orvoshoz. De ha te azt választottad, hogy végignézed a kínkeserves elpusztulását, akkor gratulálok, légy büszke magadra.
2013. febr. 18. 17:42
 7/17 anonim ***** válasza:
46%
Ha semmiképp se akarod állatorvoshoz vinni akkor fecskendőből nyomj bele tejet, esetleg kamilla teát is, ezutóbbiból akár többet is.
2013. febr. 18. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgysincs otthon fecskendője, azért meg miért is rohanna le a boltba gyorsan? .... Te nem szégyelled magad amikor leírod, hogy tudod, hogy mérget evett a macskád, és van e esély a túlélésre?? Érted? Pontosan tudod, mi történik a macskáddal!! Hát lesülne a bőr a képemről ne haragudj...
2013. febr. 18. 19:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Hajlandó volt tejet inni és már láthatóan jobban van. :)

Köszi a tippeket!

Egyébként pedig egy kis faluban élek, a legközelebbi állatorvos bent van a városban 10-20 perc buszozás, és szerintem az a macskának se tenne jót.

De amúgy sincs 5-10ezer forintom szegényre, magamra se.

És egyáltalán nem biztos, hogy méreg, csak valószínűsítettem.

Gondolom a következő meg az lesz, hogy akkor minek nekem háziállat? Mert az anyja hozzánk kölykezett, nem igazán volt választásom. :)

2013. febr. 18. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán nem biztos, hogy méreg csak valószínűsítettem." - Nem a mérgen van a hangsúly igazából, hanem azon, hogy "két-három napja" legyengült.

A 10-20 perc utazás meg nevetségesen kevés szerintem. :D

2013. febr. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!