Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Az influenza hörcsögökre...

Az influenza hörcsögökre nézve is fertőző?

Figyelt kérdés

Hazafelé jövet elgondolkoztam, hogy vajon a sima, illetve a disznó influenza veszélyes-e a hörcsögökre. Mivel nekem nem áll szándékomban beadatni se a sima, se a másik influenza elleni oltóanyagot, inkább a természetes gyógymódok illetve megelőzés mellett pártolok.

De szeretném tudni, ha esetleg beteg lennék, akkor mennyire veszélyeztetem a hörijeimet. Dzsungik. Elkaphatják ők is a betegséget? Ha igen, akkor gondolom rájuk veszélyesebb, mint rám. Igaz?

2009. nov. 13. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
énis ezen tünődöm ugyanis nekem is van és mindennap félek nehogy elkapják.de én a helyedben nem adatnám be neki mert lehet hogy pont attól az ellenanyagtól lesz beteg én nem kockáztatok
2009. nov. 14. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nekik akarom beadni, hanem féltem őket, ha esetleg beteg leszek, akkor elkapják. Mert beszéltem egy állatorvossal, és ő azt mondta, hogy elkaphatják mindkét influenzát, így ha betegek vagyunk, akkor kerüljük a testi kapcsolatot velük, ne tüsszögjünk, köhögjünk rájuk, és mindig mossunk kezet, mielőtt megfogjuk őket.
2009. nov. 14. 22:22
 3/3 anonim válasza:
Az én kis hörim nemrég így szívta meg :( mikor megkaptuk az oltást a suliban még nem is gondoltam rá, hogy mi is az na mind1 hazamentem nézem a hörcsögöt... elaludt a futókerékben!... lol egyből odamentem hogyél e még. aztán fölkeltettem megharapott. és elkapta mertugye az oltóanyag is a vírusból van vagy nem tom miért de utána 3 hétig szaladgálhattam az orvoshoz ő meg körbetekerte magát WC papírral bebújt a zoknijába és prüszkölt mint állat....
2009. nov. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!