Mekkora helyen tartod a kisállatodat? Képet kérek és mellé írjátok oda hogy mit tartotok benne legfőképp hörcsögökre és patkányokra vagyok kiváncsi
Mivel gondolom tudod, hogy a hörcsögök magányos állatok, így gondolom eggyet szeretnél tartani. A lényeg hogy minnél nagyobb legyen a területe a szaladgálásra, egy 45x40x40 -es akvárium tökéletesen elég egy hörcsög tartására. Ráadásul jól berendezheted! De ketrecet célszerűbb beszerezni, mert könnyebb a takarítása! A futókereket ne felejtsd el, de vigyázz h ne legyen műanyag, mert ha szétrágja és lenyeli belehallhat!
Patkányoknak célszerű ketrecet veni. A lényeg hogy jó nagy legyen, legyen mozgás tere! Fel-le jobbra-ballra tudjon szalasgálni benne. Legyenek benne kötelek, mászókák, de vigyámm, mert okos kis állatok és könnyen meglépnak! :) Remélem segítettem!
feleséged nelegyek?xD:D
szal patkányt tartok neki nagy hely kell főleg mert egyedülnem lehet tartani de sztem jobban tennéd ha hörcsögöt vennél ha még nem vagy tapasztalt
van h hónapokig nem szokik a kezdehez egy patkány és durvább ha megharap. a hörcsögöt már 2 nap után megpróbálhatod kivenni (Óvatosan) aztán már hozzád is szokik
mellesleg az nem akvárium hanem terrárium :D
és kerecet vegyél ne terráriumot (fontos)
Futókerék azért nincs benne,mert nem használja:D
Viszont nagyon ügyesen mászik a hörim:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!