Mit tennétek a helyemben? Elaltatnátok?
Vidd vissza az állatorvoshoz, és kérdezd meg, hogy szerinte pontosan mi ez, és szenved-e.
Mi nem tudhatjuk, mi a baja, hiszen nem látjuk őt élőben.
Vizsgáltasd ki még egyszer, és beszéld meg az állatorvosoddal.
Mikor olvastam az utolsó kommented megkönnyebbültem. Éppen akartam írni, hogy vidd el másik állatorvoshoz is. Nekem is volt már hasonló esetem csak deguval és később egy macskával. Sajnos meg kellett tapasztalnom, hogy nem minden állatorvos jó állatorvos. Jónéhány rossz élményem kötődik hozzájuk, ahogy nyilván jó is. De most már rájöttem, hogy ha valami rossz történik az állatokkal, inkább másik dokival is megnézetem őket, mielőtt kezelni kezdené.
Örülök, hogy jól van a hörid.
az elsõ kutyám 23 évet élt, a végén már vak volt, majdnem süket sánta... a szomszédok folyamatosan nyaggattak, hogy altassam már el, a végén felnyomtak állatkínzásért, majd mikor a hatóság kérdõre vont, láthatták, hogy ki van szolgálva, és még a sok szenvedés ellenére is rengeteg szeretet és boldogság volt benne, mikor megkérdezték, miért nem altatom el, én megmondtam nekik, hogy nagyanyám is öreg, süket, sánta, mégsem akar meghalni még... Valóban könnyebb megölni egy öreg állatot, ha már nem akarod ápolni, de ebbe beleideologizálni, hogy neki így a legjobb, szerintem az egyik legundorítóbb emberi vonás... így csak a gazdinak sokkal könnyebb
... amúgy a rendõrnéni majdnem elsírta magát, úgy meghatódott... tudom, hogy a kutya nem hörcsög, de van e jogunk eldönteni, mi a "legjobb" neki...
"..Valóban könnyebb megölni egy öreg állatot, ha már nem akarod ápolni..."
"..ebbe beleideologizálni, hogy neki így a legjobb, szerintem az egyik legundorítóbb emberi vonás.így csak a gazdinak sokkal könnyebb.."
Mi alapon támadod a kérdezőt? Az öregség és a halálos betegség egyáltalán nem ugyanaz az eset. Ráadásul az állatorvos elhitette vele, hogy a hörcsög szemei alatt két rossz indulatú daganat van.
Aggódott is érte, és másik állatorvoshoz is elvitte, amit nem sokan tettek volna meg. Úgyhogy nem érdemli meg a cseszegetést. Keress más alanyt arra, hogy jobbnak próbáld beállítani magad nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!