Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kaphassak egy törpenyuszit?

Figyelt kérdés
Csak az az egyetlen akadály hogy büdik pedig én megígértem hogy minden nap takarítom.!

2013. okt. 2. 19:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. okt. 2. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

És mégis hol írtam, hogy nem pihenek és nem nyuszizok??

Egyetemre jársz, de nem tudsz értelmezni pár mondatot.. Hát gratulálok!

2013. okt. 2. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:

"Minden nap 5-re érek haza, utána tanulás, utána tételek, heti 3x futás, este meg nyuszizás.

Ott tartok, hogy este 11 óra és végre leteszem a pcsámat. "

Ez nem arra vall, hogy rendesen kipihennéd magad, de te tudod. Engedj meg magadnak kicsivel több szabadidőt, különben érettségin úgy fogsz ülni, mint egy kifacsart rongy... Szerintem ne offoljuk szét szegény kérdező kérdését. Kevesebb belehalást és több nyuszizást kívánok! ;)

2013. okt. 2. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:

És szerinted a hétvége? 5-re érek haza? Utána meg tanulok stb?

De nyilván minden nap suliba járok...

De akkor tessék, leírom, mintha fogyatékosok lennének itt, nem pedig csöppnyi logikával rendelkező emberek: heti 4x van ez így.

2013. okt. 2. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért rajtunk éled ki a frusztrációidat? :) Először is, TE írtad, hogy MINDEN NAP 5-re érsz haza. Ezernyi szakkör/foglalkozás hétvégére esik, miért ne járhatnál te is? Másodszor, itt senki sem fogyatékos, legfeljebb te nagyon frusztrált és harapós. Ki kéne pihenned magad, nem fog jót tenni neked a folytonos feszültség...
2013. okt. 2. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Eleget pihenek, ne aggódj. A kötekedést utálom, de azt nagyon.
2013. okt. 2. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért csinálod? :) Tényleg parttalan a beszélgetés, szerintem ne offoljuk szét a kérdést, kívánok sikeres érettségit és jó szórakozást a nyuszihoz! :)
2013. okt. 2. 22:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2013. okt. 3. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!