Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kaphassak egy törpenyuszit?
Én heti 2x takarítom az alomját, az egész ketrecet meg 2-3 hetente, mégsem büdös.
A lényeg, hogy ivartalaníttasd (mindegy, hogy bak vagy nőstény - az enyém bak) és legyen alomtálcája, csak abba pisiljen, és fapellet legyen benne.
Akkor ne legyen nyuszid.
Azért arra is gondolj, hogy pl felvételinél, érettséginél mennyit fogsz tudni vajon foglalkozni vele.. Nekem most nagyon nehéz este 11-kor még nyusziznom, mert addig tételeket dolgozok ki.. Ma pont nem, már megkapta a simijét. :)
Jól van drága szívem, örülök, hogy ma este ilyen kötekedős kedvedben találtalak. Mondjuk elhiheted, hogy krvára nem érdekel a véleményed.
Minden nap 5-re érek haza, utána tanulás, utána tételek, heti 3x futás, este meg nyuszizás.
Ott tartok, hogy este 11 óra és végre leteszem a pcsámat.
De örülök neki, hogy te ennyire fantasztikus vagy és ennyi szabadidőd van. Büszke lehetsz magadra.
Ja és persze szóld le azokat, akiknek nincs idejük és "jaj csak érettségi".
Mondjuk én nem kettessel akarok átbukdácsolni, de mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!