Melyik törpenyuszit válasszam?
Van most egy 3 hónapos oroszlánfejű kislány nyuszim, akit később tenyészteni szeretnék. Légyszi ne írjatok olyan válaszokat, hogy szaporító leszek, stb meg hogy ivartalanítsam a nyulat!
Nem szaporító leszek, 2-3 almot tervezek neki majd ha idősebb lesz. Most gondolkozom mégegy nyuszin.
Van egy 6 hónapos fekete oroszlánfejű bak, ő mondjuk jó lenne majd a későbbi párjának, hogy ne kelljen majd bakot keresgélni + azt hallottam, hogy a bakok kezesebbek, mint a nőstények, így őt lehetne dögönyözni (a nőstényem nem lehet).
Viszont október tájékán az egyik tenyészetben lesznek eladó klein rex nyuszkók. Onnan nőstényt hoznék, de nem tudom, hogy hogyan találok akkor klein rexnek bak párt, mivel az errefelé elég ritka. És akkor nem lenne oroszlánfejű bakom sem.
Szerintetek melyiket válasszam?
És amúgy az is szaporítás, ha csak 1 alom lesz! És így is lehetnek 3 lábú, 2 fejű, genetikai hibás nyuszik!!!
És mind MIATTAD fog szenvedni, remélem tisztában vagy ezzel is!!
Istenem, miért kell rögtön szaporítónak bélyegezni mikor sz@rt sem tudtok? Angóra törpenyúl tenyészetünk van Németországban és sorra nyerik a picik a kiállításokat! Szóval a hozzá nem értők ássák el magukat! Nem szaporító vagyok, hanem tenyésztő, csupán annyi a kérdés, hogy melyiket érné meg jobban megvenni.
Amúgy meg az összes genetikai szarsággal tisztában vagyok, mert biológus vagyok!
Szóval tenyésztő vagy és biológus és baromi tapasztalt de elbuksz egy ilyen kérdésben, hogy melyik nyuszit válaszd? :D
Már ne is haragudj, de nem érzed ebben a picike ellentmondást?
Egy profi tenyésztő sem kérdezget ilyeneket, hogy jaj melyik kiskutyát, vagy cicát vagy görényt vagy akármit vigyek haza. Ezt neked kell tudni, nem vadidegen embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!