Ki az akinek van nyuszija? -mit szeretsz benne és mik a tulajdonságai?
2,5 éves nyuszóm van :) Mindent imádok benne, még azt is, amikor nagy rumlit csinál a szénával.
Az enyém már rég túl van a rosszalkodós időszakán, mostanában elég lusta lett (ivartalanított). De napi legalább fél órát simogatom, 2-8 órát kint van, mikor-hogy érek haza suliból..
Nyáron például amikor nem mentem sehova, déltől éjjel 1-2-ig ki volt engedve :)
Összességében szerintem nagyon jó nyuszit tartani, de nagy felelősség, nagyon érzékeny a bélrendszerük, nem ehetnek minden zöldséget, mindennek utána kell nézni, stb.
(mondjuk én szeretem ezt az utánanézősdit, de van, akinek teher és odaadja a káposztát a nyuszijának, aztán csodálkozik, hogy meghalt... Na nekik nem való nyuszi.)
Kihagytam, hogy amúgy eleinte drága a nyúltartás. Min 100x50-es ketrec, nekem szerencsém volt, használtan 4000 ft-ért vettem. Alomtálca, itató, esetleg házikó, szénatartó, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!