Törpenyuszik viselkedése, szokásai, tulajdonságai?
Nyugi ez még úgyis az első napja inkább annak örülj hogy szereti a helyét :D ha mindig tőled kapja majd az ennivalót akkor téged jegyez meg gazdinak szóval hozzád fog kötődni. Nekem annyira bevált ez hogy ha akár a hangomat is meghallja azonnal fel-alá rohangál a ketrecben és alig várja hogy vele foglalkozzak. Mi mivel kint tartjuk a garázsban vagy télen a kazánházban ezért kénytelen vagyok kivenni a ketrecből és behozni úgy hogy nálunk nincs olyan hogy kijön vagy nem de ha akár a garázsban kinyitom a ketrecet már ugrik ki :D és bújik hozzám :DD
Szóval szerintem adj neki egy kis időt amíg megszokjak az új helyét és ha látod hogy otthonosan mozog benne akkor menj a ketrechez beszélj hozzá tedd be a kezed de ne rögtön a fejéhez tedd csak tedd be és várj amíg ő közelít aztán idővel simizd meg és ha már tűri a simizést akkor próbáld etetgetni kézből aztán kajával csald ki a ketrecből de ha magasan van az ajtó tegyél oda pl. könyvet nehogy a magasság akadályozza meg hogy kijöjjön
Remélem tudtam segíteni ha van még kérdésed akkor írj privibe hátha tudok segíteni és ne feledd TÜRELEM! :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!