Akinek halt már meg nyuszija öregségben, hogy történt?
Figyelt kérdés
Tehát nem fertőzés vagy betegség miatt. Egyre rosszabbul lett, fáradtabb volt, vagy csak úgy váratlanul, egyik napról a másikra? Inyenkor nem szenvednek, csak elalszanak? A testhelyzet, ahogy rátaláltál, árulkodhat arról, hogy voltak-e fájdalmai? (Pl. összegömbölyödve fekszik vagy pedig kinyújtózva.)2012. nov. 7. 12:13
1/1 anonim válasza:
Az volt, hogy reggel adtam neki enni, és láttam hogy fekszik. Gondoltam, biztos pihen. Amikor adtam neki kaját, vagy egyáltalán odamentem, mindig feltámaszkodott a ketrecére és nyalogatott. :) Akkor viszont hiába szólítottam, nem jött, csak mozgolódott. Láttam, hogy az oldalán fekszik kinyújtózva, és fel akar állni. Nem tudott. :( Odaraktam elé a kaját és egy tál vizet, de meg sem próbált enni/inni. Már 7 éves volt, szóval gondoltam, hogy lassan felmegy a nyuszimezőkre. :( Szinte egész nap simogattam, ő meg csikorgatta a fogát, és nyalogatott (azt még tudott). Aztán mennem kellett edzésre, és mire visszajöttem, már holtan feküdt kinyújtózva. :( Ez volt egy hete, azóta már jobban vagyok én is, őt meg persze eltemettük (L).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!