Nyuszisok, nektek milyen módszer vált be az éjszakai ketrecrágás/rázás ellen?
nekem először az jött be hogy büntibe tettem, szállítóbox és ki a konyhába ezt volt hogy egy este/éjszaka többször is eljátszottam vele, le lehet hurrogni hogy mekkora állatkínzó vagyok de 2 hét alatt megtanulta hogy ha este zajong akkor bünti lesz és nem az amit ő akar, azóta már az válik be, hogy mégse "kínozzam" szegényt annyira, hogy letakarom a ketrecét így nem lát ki annyira, és viszonylag sötét van bent nála, de ha meghallja hogy fent vagyok akkor kis szabadon hagyott részhez jön és néz és rágja a ketrecet, de ez hétvégén kb 9 körül szokott lenni, 1,5 éve van nálam, márciustól júniusig mindig akkor kapott enni mikor reggel 6 körül felkeltett mert ő éhes volt akkor adtam neki enni, de nyáron nem velem aludt egy szobában így csak akkor kapott mikor felkeltem, szerencsére azóta ezt a szokását tartja :D
Nálunk szerencsére ez csak időszakos probléma volt. Amikor rájött a hajnali ketrecrázás, tök mindegy, mit csináltunk vele, 5 perc múlva folytatta. De ez mindig csak 1-2 hétig tartott, utána hónapokig békés éjszakáink voltak. Aztán megint mikor bekattant, megint 1-2 hét így telt. Semmit nem tudtunk vele kezdeni :)
A végső megoldás most az, hogy költöznünk kellett, és most van külön nappali meg hálószoba, így a drága kis nyuszikám annyit rángat meg borogat, dobálózik meg rohangál éjszaka, amennyit csak akar, mert én békésen alszom a másik szobában így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!