Hörilabda vagy póráz legyen?
Figyelt kérdés
Melyiket javasoljátok jobban? A hörcsöglapdát vagy a hámot/pórázt?2009. okt. 31. 12:32
1/6 anonim válasza:
Van póráz hörcsögöknek?
Ezt nem tudtam de szerintem szenvedni fogsz vele hogy azt berakhasd :D nekem lasztim van abba magától belesétál az enyém
2/6 anonim válasza:
Hörilabda!!!!!!!A pórázban csak szenved szegényke!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor labda lesz.
2009. okt. 31. 14:28
4/6 anonim válasza:
Őszintén szólva semelyik. A pórázban szenved szegény a labdából meg csak szabadulni akar. Lehet, hogy aranyosnak tűnik, de neki nem tetszik. Rakd ki egy JÓL elkerített részre.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, mégis hogy a f*ancba csináljak neki JÓL elkerített részt? Hallottam már róla, hogy egy centire húzta össze magát a höri, és kiszabadult!!!!! Mondj anyagokat, és hogy hol építsem, jóllehet tartósan sehol nem lehet felépíteni úgy, hogy senkit se zavarjon!!! Szeretem a hörimet nagyon, de nem fogok naponta összetologatni neki mindenféle szarságot, hogy fusson két percet, utána meg elaludjon a futtatóban!!!!!
2009. nov. 4. 18:46
6/6 Salx Narval válasza:
Egy mókuskerék mindig legyen a ketrecben,ha az megvan akkor bármikor futhat, ha akar.Az enyém órákig fut benne, naponta többször is.Van még a ketrecben mászófa, azon is sokat mászkál,nálam ez, egy jó nagy szőlőtőke.Egy kifúrt felakasztott kókuszból van egy kis hintája,néha alszik is benne.Én sohasem engedem el a szobában.De tavasztól őszig az udvaron van, egy nagyobb helyen, ahol áshat is kedvére.A benti ketrec sem kicsi40×50cm és két szintes 1db törpehörcsögöm van.Én a helyet bővíteném, ha lehet és több mászókát, bújót,futókereket tennék be hozzá,az általad említett dolgok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!