Vérbe öltözött Anna kérdése:
Kistengerimalacokról?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Aug. 25-én ( este 7-kor) született négy kis tengerimalacunk. ( Leó, Cortez, Pözsó, Ricsi ) Bennt vannak a házban, tegnap vittem be őt. Azután rá egy órára meg is születtek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor simogathatjuk őket, illetve mikor vehetjük ki őket? :)
2013. aug. 26. 10:11
1/5 anonim válasza:
Én szerintem varjatok egy pár hetet de ha valami fontos dolog miatt meg kell fogni attól se lesz bajuk. Azért négy hét után vegyétek külön őket egymástól mármint, a fiúkat a lányoktól mert hamar ivar éretteké válnak
2/5 anonim válasza:
Már második nap ki lehet venni őket egy rövid időre. De ez a mamának és kicsinek is kényelmetlen.
3/5 anonim válasza:
Már most megnézheted, hogy maradt-e valami a méhlepényekből, amit nem evett meg az anya azt vedd ki. Egy kicsit kitakaríthatod a helyüket, de csak azt a részt, amit nagyon muszáj, ne az egészet. Vagy 3 napig ne piszkáld őket nagyon, az anyának és a kicsiknek is nyugalomra van szüksége. Adj neki sok C vitaminos kaját és lucernaszénát (a calcium miatt) egy-két hétig.
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval holnap, holnapután ki is vehetem őket?
2013. aug. 26. 13:34
5/5 A kérdező kommentje:
És még az lenne a kérdésem, hogy ugye van még rajzuk kívül két tengerimalacom ( az egyik az apa, a másik az anya "testvére" ) melléjük rakhatom úgy, hogy külön ketrecben vannak?
2013. aug. 26. 13:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!