Hol és mennyiért lehet Budapesten sünt venni?
sundiszno.lap.hu
Nagyonis lehet sünit kapni, igaz, hogy törpesünit, átlag 30-60 ezer között.
Jelezném, hogy a keleti sünt, ami nálunk védett állat, semennyiért nem lehet kapni, hiszen védett állat, otthon tartását 200 000 Ft-ra büntetik, ha jól tudom (hacsak nem szorul segítségre, de csakis addig szabad megtartani, amíg nem képes az önálló életre).
Törpesünöket (afrikai fehérhasú, illetve egyiptomi füles) hobbiállatként legálisan tartanak szerte a nagyvilágban, azokat lehet kapni. Fülest kicsit olcsóbban, fehérhasút drágábban, illetve van még a süntanrek, ami nem igazán sün, de tüskék és cuki. Mindegyik hobbiállat, évtizedek óta tenyésztik őket, közük sincs már a vad természethez.
Hello!
Én misckolcon lakom és én a Plázában a Koral Sziget Kisállatkereskedésben láttam egy fehér sünt de még nagyon pici volt egyébként ez a kissállat 22.000 FT-be került
Egyébként tudom hogy Bp-én kersel sünt de azért gondoltam leirom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!