Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac alomja büdös?

Tengerimalac alomja büdös?

Figyelt kérdés
...
2013. aug. 8. 16:49
1 2
 11/14 Salx Narval ***** válasza:
Ne azon lovagolj, hogy macskaalom van ráírva, ez egy natúr vulkanikus kőzet, ha belekóstol sem lesz baja tőle senkinek. Mondhattam volna, hogy Mádról is lehet rendelni,arra nincs ráírva, de macskaalom formájában egyszerűbb beszerezni kis mennyiségben mint a TŰZÉP-ről. Nem célom tovább vitatkozni,vagy reklámozni az anyagot, így magam részéről le is zárom a témát. Aki veszi a fáradtságot és utána olvas az használni is fogja, a többiek pedig nem, nincs ezzel gond.:D 2-3 éve ugyanilyen ellenállás volt a kókuszrosttal szemben is, ma már sokan keresik, még saját használatra is. Szerinted nem jó, szerintem igen, maradjunk ennyiben.:D
2013. aug. 10. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Rendben. De szerencsére a tengerimalac tartók ngy többsége elítéli a macskaalmot, így nem is kell küzdenem azért hogy valaki leálljon a használatával, te tengerimalacod, azt csinálsz vele amit akarsz végülis szóval engem nem zavar. Mellesleg rohadt kényelmetlen a malacoknak egész nap azon mászkálniuk de mind egy is.
2013. aug. 10. 11:02
 13/14 Salx Narval ***** válasza:
Vitán felül, pusztán kíváncsiságból kérdezem, megírnád nekem, hogy mi az ami miatt ennyire ellenzed. Elolvastam több malackás oldalt és én nem találtam semmit ami kizárná ezeket az anyagokat. Az igaz, hogy ellenzik a macskaalmot, de mindenhol a hozzá kevert vegyi és illatanyagokat említik fő problémának, megemlítik még az általad is említett kényelmetlen járást. Tudod a zeolitot és bentonitot homokhoz hasonló formában használják alomnak és szándékosan befújják vízpermettel, hogy kis göbökbe álljon, ezen tényleg kellemetlen lehet a járás, viszont ha szétmorzsolod, újra egy homokszerű anyagot kapsz (vulkáni kőpor és agyag keverék), ami nem porzik, ezen felül említettem, hogy ezt csak az aljára terítem.
2013. aug. 11. 03:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez egy dolog. A por az por, lehet nem porzík de a malac beszívhatja, amire rendkívül egészségtelen. A másik. A malacok ha valahova levekszenek (nálam is így van) el kotorják onnan a forgácsot, na most. Ha elkotorják hiába valaki az aljára teszik, előbukkan a macskaalom, és érintkezni fog vele, rá fekszik, belélegzi... Nem jó. Nem tudom ezt jobban elmondani neked, ha nem tudod megérteni nem tudok vele mit tenni. Nem véletlenül ellenzi mindenki... Mindennek oka van!
2013. aug. 11. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!