Tengerimalacot vagy hörcsögöt vegyek? Melyik tanácsosabb venni? Melyik büdösebb? Hörcsögöt vagy tengerimalacot kell párba venni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 13:55
1/11 anonim válasza:
Tengerimalacot kell párban venni, de ott sem mindegy, milyet. Egyik sem szagosabb, mint a másik a megfelelő takarítás mellett. Hörcsögöt egy fokkal olcsóbb tartani.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
És miért kell a tengerimalacot párba venni?
2013. febr. 4. 14:08
3/11 anonim válasza:
Nekem egyedül volt a tengerimalacom. Imádott engem, 8 évig élt. Csincsilláimat tartom párban. Szerintem a tengerimalac egyedül is elvan.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Tengerimalacnak kell vágni a körmét?
2013. febr. 4. 14:27
5/11 anonim válasza:
Igen kell a malackának vágni időnként. De párban azért ajánlottabb tartani :)
6/11 anonim válasza:
A tengerimalacnál jobb ha kettő van belőle. Vagy két fiú, vagy két lány. Egy fiú-egy lánynál bejátszhatnak a kismalacok, plusz külön ketrec is kell. A kismalacokat meg nem biztos hogy el tudod passzolni. Nekünk mindig két fiú volt. Kicsiként hoztuk őket, hogy ne legyen túl nagy harc közöttük, és nem is volt velük semmi gond.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Csak márciusba lehet 2 malacom.:D
2013. febr. 5. 17:06
9/11 anonim válasza:
inkább tengerimalacot mert a ha két hörcsögöt veszel egy nőstényt meg egy hímet akkor ha jól tudom megeszik egymást.a tengerimalacoknál
10/11 anonim válasza:
nincs ilyen probléma a tengerimalacoknál.amúgy meg lehet hogy drágágbbak,viszont megéri mert nem olyan mint a hörcsög amelyik harap.a tengerimalac nem harapós.úgyhogy inkább tengerimalac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!