Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacot lehet klikkerre...

Tengerimalacot lehet klikkerrel tanítani?

Figyelt kérdés
Láttam sok olyan videót, ahol pl egerek, patkányok vagy csirkék csináltak trükköket, amiket klikkerrel tanultak. Meg lehet tanítani egyszerűbb dolgokat egy tengerimalacnak is?

2013. jan. 18. 21:59
 1/8 anonim válasza:
Azt nem igazán tudom, mi az a klikker, de anno én is próbálkoztam a tengerimalac tanításával, de nem az eszéről híres :D szerintem elég meddő kísérlet
2013. jan. 18. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Örülj, ha a nevére hallgat, de többet ne várj el tőle, hacsak nem vagy profi állatidomár.
2013. jan. 18. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez én tengerimalacom matuzsálemi kort élt meg, de az evilágon töltött 7 éve alatt annyit tanult csak meg, hogy ha zörög a nájlonzacsi, akkor füvet kap, illetve a nagyszobából visszatalált a konyhába a dobozába.
2013. jan. 18. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. jan. 18. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy olyan videó is, amin egy bogár focizik... :D

Amelyik állat szokott enni, azt lehet klikkerezni, de az biztos, hogy malacka nem egy ős-zseni. :) De a lényeg, hogy jól szórakozzatok! :)

2013. jan. 19. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi! hát, azért megpróbálok valami egyszerűbbet megtanítani neki, legalább mozog egy kicsit...:)
2013. jan. 19. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

áhhh esélytelen.

mi anno menhelyről fogadtunk be egy öreg malacot de kb a zacsi, a doboz, a hűtő ajtó illetve a spájz ajtó amiket jól megjegyzett magának, hogy ezekre kaját kap és sípolt ha valamelyikkel matattunk.

jah meg a nevére is sípolt de az is egy év volt mire megtanulta, hogy ő a Kodi és ha hallja akkor sípolni kell :D na ez pl egy egyszerűbb trükk :)

mondjuk azért biztosan közre játszott, hogy idős korában hoztuk ki :) de arra rájöttem, hogy nem az eszükért kell szeretni a malacokat :)

a hörcsögömnek sokkal de sokkal több mindent meg tudtam tanítani :) többet tud már, mint anno a patkányom :)

de azért kísérletezz hátha összejön valami :) lehet a tied aktívabb malac, mint az enyém volt :)

2013. jan. 20. 02:42
 8/8 anonim válasza:
Örülj hogy a nevére hallgat, mert nem minden tengerimalac türelmes az ilyenre vagy megtaníthatók. De sok sikert hozzá ha megtanítod! :) hajrá
2013. jan. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!