Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van ingyen ketreced? Sokat...

Van ingyen ketreced? Sokat segítenél! (többi lent)

Figyelt kérdés
Tengerimalacot szeretnék tenyészteni és 80-as és ennél nagyobb ketrecek kellenének ingyen.

#ingyen #ketrec #ketreced #ketrecei #ketreceik
2013. aug. 7. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Először is, te ne szabd meg hogy ide mit írjunk, a kérdést feltetted és most jönnek válaszok ne szabd meg hogy mi mit csináljunk, mellesleg törölhetnék a kérdést is, mivel kereskedelmi! Másik meg, ha nincs pénzed ketrecre, ne "tenyészd" őket. De amint már leírtam te max szaporító vagy. Ha nincs 50 ezred ketrecre, akkor nem kell tartani malacot. ENNYI. Kérdezz meg valamelyik tenyésztőt, senki nem úgy kezdte hogy Gyik-on kérdezősködött kinek van ingyen ketrece... Másik meg 11 évesen szerintem meg ülj a tv elé és nézd a minimaxot. A tenyésztés egy komoly dolog, nem 11 évesnek való. Meg a másik azt nem tenyésztésnek hívják hogy a szoba sarkába van pár ketrec és akkor juppi örülök magamnak milyen jó tenyésztő vagyok. Általában a tenyésztők külön épületben, légkondícionált helységben tartják a malacaikat, komoly ketrecekben, komoly higéniával stb... A másik meg 11 évesen senki nem venne tőled malacot. Sok tapasztalt ember tönkre ment, akkor te mit akarsz?! Mellesleg az írásod alapján egy kis hisztis kis hercegnő vagy, szerintem felejtsd el ezt a kis álmod, és hagyd a tenyésztést a profikra;) Mellesleg lesz majd 8 malacod mondjuk, és nem tudod senkinek eladni, mit csinálsz velük??? Beviszed az állatkereskedésbe kígyókajának?? Ugyan is tled az állatkereskedésen kívül senki nem venne malacot. Gondolj már bele. Pl te felnőtt vagy és ilyen kis 11 éves odamegy és kínál neked mint tenyésztő tengerimalacot, szerinted ki venné meg tőled?? Másik meg aki olyan ember, az számlát kér stb.. Ha nincs, feljelent. Ismerősöm is így járt. Tudod 12 éves kortól büntethető vagy,de nem is téged büntetnének hanem inkább szüleidet És majd kicsit sokba fog nektek kerülni a kis "tenyésztésed" ha százezres nagyságra megbüntetnek;)
2013. aug. 8. 09:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Érvénytelen a kérdés!Ma csináltam két nagy kifutót,szóval nem kell ketrec.
2013. aug. 8. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem:Hát boltba semmikép nem vinném őket.De mivel fajtatisztákat fogok tenyészteni gondolom veszik őket.Most is van 5 tengerimalacom,láttam már szülést és rengeteget tanultam róluk,beszéltem már tenyésztőkkel is.Tapasztalatom is van,bár kevés de tapasztalat.Amúgy ezt beismerem,akaratos vagyok ;).
2013. aug. 8. 13:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy 15 sheltie tengerimalacot veszek.És ezzel megbántottál,én minimaxot?!South park után elég furcsa lenne :).
2013. aug. 8. 14:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Anyukám a társ tenyésztőm pont ezért,mert az tényleg furcsa hogy én adom el őket.
2013. aug. 8. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
xDDDDDDDD ez kész. Büszke lehetsz magadra hogy South Parkot nézel;) Ügyes kislány. Ülj le 1-es;) Oké, tőlem csinálj amit akarsz, engem nem nagyon érdekel, csak szerintem egy tenyésztés nem ennyiből áll, de hát te tudod.
2013. aug. 8. 14:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Most nehogy azt hidd hogy prolik vagyunk én például kitűnő tanuló 4 éve,a szüleim meg tanultak.Csak értem a politikai hátterét stb. nem azért nézem mert durva.Igazából annyira nem is durva,ennek ez a stílusa.
2013. aug. 8. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
És ezt kikérdezte???? xd
2013. aug. 8. 17:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Csak tisztázom hogy nem vagyok proli.
2013. aug. 8. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Most a proli hogy jön ide, tudod te egyáltalán az mit jelent?

A south parkban a káromkodásokat értheted de az amerikai politikát, "kultúrát", társadalmat, jelenségeket amire építik rá paródiaként a részeket nem hiszem. 11 évesen egyszerűen nem lehet elég tapasztalatod a világ dolgaihoz, az hogy a prolit rosszul használtad csak ezt bizonyítja.

Ne akarjál ideje korán felnőtt lenni mert ezt majd később megfogod bánni amikor majd tényleg felnőtt leszel, és visszafogod sírni ezt a korodat.

Annak meg szintén nincs értelme hogy megtanulsz szavakat kifejezéseket hogy tanultabbnak tűnj, mert nem értheted még ilyen idősen a mögötte lévő dolgokat.

Tudom hogy most azt mondod magadban

"áá beszélnek ezek itt hülyeséget mert én úgy is tudom ezeket, nem vagyok szokványos 11 éves, és azt hiszik olyan vagyok mint az átlag, ezért mondják ezeket".

Ezt onnan tudom hogy én is így voltam vele, és bizony így utólag rájöttem hogy az akkori korosztályomhoz képest valóban érettebb voltam, de annyira nem mint képzeltem magam, vagyis egy felnőtthöz.

Tudom te erre is azt mondod magadban hogy "áá én akkor is érett vagyok", pedig amíg valaki ezt bizonygatja, pont az mutatja hogy már pedig nem.

Mondjuk nem baj ez mert ebből is tanulsz, persze addig amíg az állatok nem látják kárát.

Remélem sikered lesz majd, ám ha ez a dolog még sem jön be neked, akkor jussunk majd eszedbe.

2013. aug. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!