Van ingyen ketreced? Sokat segítenél! (többi lent)
Most a proli hogy jön ide, tudod te egyáltalán az mit jelent?
A south parkban a káromkodásokat értheted de az amerikai politikát, "kultúrát", társadalmat, jelenségeket amire építik rá paródiaként a részeket nem hiszem. 11 évesen egyszerűen nem lehet elég tapasztalatod a világ dolgaihoz, az hogy a prolit rosszul használtad csak ezt bizonyítja.
Ne akarjál ideje korán felnőtt lenni mert ezt majd később megfogod bánni amikor majd tényleg felnőtt leszel, és visszafogod sírni ezt a korodat.
Annak meg szintén nincs értelme hogy megtanulsz szavakat kifejezéseket hogy tanultabbnak tűnj, mert nem értheted még ilyen idősen a mögötte lévő dolgokat.
Tudom hogy most azt mondod magadban
"áá beszélnek ezek itt hülyeséget mert én úgy is tudom ezeket, nem vagyok szokványos 11 éves, és azt hiszik olyan vagyok mint az átlag, ezért mondják ezeket".
Ezt onnan tudom hogy én is így voltam vele, és bizony így utólag rájöttem hogy az akkori korosztályomhoz képest valóban érettebb voltam, de annyira nem mint képzeltem magam, vagyis egy felnőtthöz.
Tudom te erre is azt mondod magadban hogy "áá én akkor is érett vagyok", pedig amíg valaki ezt bizonygatja, pont az mutatja hogy már pedig nem.
Mondjuk nem baj ez mert ebből is tanulsz, persze addig amíg az állatok nem látják kárát.
Remélem sikered lesz majd, ám ha ez a dolog még sem jön be neked, akkor jussunk majd eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!