Van ingyen ketreced? Sokat segítenél! (többi lent)
Hogy akarsz így tenyészteni, ha még erre is sajnálod a pénzt?
Maradjunk annyiban hogy tucatolni akarsz úgy hogy semmibe se kerüljön, hogy minél többet kereshess szerencsétlen állatokon.
Mi vagy te 10 éves hogy nincs max 10 rugód egy ketrecre?
Inkább menjél el dolgozni.
Nem, még az sem fogja még ingyen oda adni, mert ha más nem eladja. Mert te mit fogsz vele kezdeni ha befuccsolsz vele, mert befogsz? Kitalálom majd te is tovább adod valakinek ingyen? Persze hogy nem, sőt azt is kinézném belőled hogy ahogy valaki ingyen odaadná már az nap fent lenne vaterán, nem kis pénzért.
11 éves vagy, ki venne téged komolyan? Felhívnának és amint meghallanák hogy egy kölyökkel van dolguk, rád is nyomnák a telefont.
11 évesen én is azt gondoltam magamról hogy a többiekhez képest mennyivel komolyabban gondolkodok, de hidd attól még ugyan úgy kisgyerek vagy, én is az voltam.
Nézd, összelehet rakni egy párt, azt fialtatom őket orrba szájba csak mert külsőleg jól néznek ki, de nem ez tesz tenyésztővé. Legyél te akármilyen koravén, ezt az egészet még nem láthatod be, nem vagy még hozzá elég tapasztalt.
Szüleid mit szólnának hozzá, mert szerintem őket elfelejtetted megkérdezni erről, máskülönben biztos kapnál ketrecet ha beleegyeznének.
Mivel ők tartanak el téged, és tartanák el a malacokat is, ezért nekik ebbe mindenképp bele kéne egyezniük.
De mivel nem kapsz tőlük nagyobb ketrecet valszeg nem is mennének bele, de szerintem még csak meg sem kérdezted őket.
És különben is aki ennyire naiv hogy azt hiszi majd neki ingyen fognak adni egy értékes ketrecet, az öngólt ugrott az elméletébe hogy milyen érett.
Akkor miért nem érdeklődtél ott, azok iránt?
A gyiken nem szabad kereskedelmi tevékenységet folytatni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!