A hörcsög ihat tejet?
A tej KÁROS?ÚRAMATYÁM XD ekkora barmokat
Az ember elég régóta issza a tejet,méhogy káros?ANNAK LEGYEN BAJA TŐLE AKI EZT A SZARSÁGOT KITALÁLTA
rengeteg kalcium van benne a csontok fejlődéséhez elengedhetetlen,majd ha nem árulják és nemlesz minden hűtőszkerényben min. 4 liter tej akkor ugassatok,hogy káros....
am ne adj a hörcsögödnek,nem hiszem,hogy szüksége lenne rá
jólvan.
töbségben van:a tej NEM káros,a hörcsög IHAT tejet!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Érdekel a téma azért írok ilyen későn is rá.
Nem szállok be a vitába miszerint a tej egészséges-e vagy sem. Mivel az átlag ember nem tudja megvizsgálni, hogy amit eszik káros-e vagy sem, ezért ebben nem foglalok állást, minden esetre, sztem ahelyett, hogy a hülyézés menne meg kéne próbálni gondolkozni, hogy talán valamelyik tudós meg orvos által végzett kutatás pontos. De lényegtelen, hogy a tej hasznos-e vagy sem. A hörcsög a vadonban természetes közegben 1-esetben találkozik tejjel, amikor ő maga is szopik. A táplálásához NEM tartozik hozzá. És ez hasmenéssel és testsúly fogyással is járhat az állatnál, esetleg olyan anyagok felszaporodása a szervezetben, amire nincs szüksége az állatnak.
Következő: mint azt előttem is írták, hogy szopik, mikor kicsi, de a tehéntejjel ezt párhuzamba vonni NEM LEHET. Mivel a hörcsög anyateje teljesen más mint egy tehéné (amit megveszel a boltba) és ráadásul az anyatejet is elhagyja igen rövid időn belül, mivel nincs rá szüksége, felesleges számára a tehéntej. Egyszerű anatómia. Csecsemő ápoló vagyok és nem egyszer számba rágták, hogy egy egészséges csecsemő fejlődéséhez a tehéntej nem megfelelő, és felsorolták mik azok az összetevők, amik máshogy vannak jelen a tehéntejben ezért csak árt, mint használ. És úgy gondolom a tehén és a hörcsög tej szerkezete sem egyezik. De ha egyezne is, mivel már nem szopik, nincs szüksége tejre.
Aki meg csokoládét, és chipset is ad a hörcsögnek, meg szinte mindent annak külön gratulálok!!! Ha te megeszed és mérgezed maga ez a te döntésed, de a hörcsögöd szájába nem kéne adni, cukros csokit, meg fűszeres csipszet... tényleg egészséges és kellő lehet egy olyan állatnak aki gabona, gyümölcs és zöldségeken él természetes környezetben, és minimális fehérjét, bogarakat fogyasztanak... Minden állatnak (és embernek is) megvan, hogy milyen evő. A szervezete, az anatómiája és a lebontó enzimjei ehhez alkalmazkodnak, én nem hiszem, hogy a csokira felkészült volna ez az állat... És lehet, hogy nem azonnal fog belepusztulni, de elveszel tőle mondjuk fél évet vagy 3 hónapot, egy olyan állatnál, ami eredendően 2-3évig él 1hónap is sok!!! Úgy ahogy a sok zsíros kaján élő ember 10-20-30évet vesz el magától é sorolhatnám. Úgyhogy sok sikert a csokoládé evő hörcsögök gazdájának, adja az ég, hogy ne hulljanak el idő előtt.
Tanácsolnám, hogy néhány szakirodalmat olvassatok el mielőtt bármi mocskot a hörcsög kezébe adtok!!!
Az első pár válaszolónak mondom, hogy én 13 éve vagyok, és kb. 3 éves korom óta naponta több mint 1 liter tejet megiszom, és lám: SEMMI BAJOM NEM LETT TŐLE!!!
Gondoljatok bele: A tehén azzal itatja a kicsijét! Hogy lenne már káros??
"Az első pár válaszolónak mondom, hogy én 13 éve vagyok, és kb. 3 éves korom óta naponta több mint 1 liter tejet megiszom, és lám: SEMMI BAJOM NEM LETT TŐLE!!!
Gondoljatok bele: A tehén azzal itatja a kicsijét! Hogy lenne már káros??"
Nagy itt a tudatlanság. Most még nincs bajod tőle majd mikor elmúltál 40 térjünk vissza ehez :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!