A hörcsög ihat tejet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 13:10
1/31 anonim válasza:
Még embernek sem ajánlanám a tejivást, nemhogy hörcsögnek. Ne adj neki tejet.
2/31 A kérdező kommentje:
az embernek jót tesz te hülye méghogy az embernek sem ajánlod én nem halgatok rád várok majd még egy pár választ és majd az lesz amejiket többen írják
2009. okt. 26. 13:17
3/31 anonim válasza:
Mi az, hogy hülye???!!! Lehülyézed a válaszadót??? Akkor szerintem olvasd már el - TE hülye -, hogy itt mit írnak! [link]
4/31 anonim válasza:
Nekem a szénanáthám teljesen elmúlt GYÓGYSZER NÉLKÜL!!!, amikor elhagytam a tejivást!!! Akkor ki is a hülye?!
5/31 anonim válasza:
én nem adnék neki, minek? a vadon élő hörcsög sem iszik tejet. az enyémek sosem kaptak (mondjuk vizet se) és nem volt semmi bajuk, egészségesek voltak és boldogok.
6/31 anonim válasza:
A kérdés feltevője azon túl, hogy nem kellene lehülyéznie a válaszadót, megtanulhatna helyesen is írni!
7/31 anonim válasza:
13:11 vagyok
Olvass egy kicsit utána, művelődj. És ha kellően tapasztalt és felelősségteljes leszel, na akkor kezdj el állatot tartani. Több kutatás alátámasztotta, hogy a tej káros, az ember szervezete sem alkalmazkodott hozzá ennyi idő alatt. A hörcsög a természetben nem jut tehéntejhez (hogy jutna), az ő szervezete nem tudná feldolgozni.
8/31 anonim válasza:
Google a barátod!!! Mielőtt minden féle idióta kérdést teszel fel, célszerű a keresőbe utánanézni. Ha állatod van, akkor legalább ismerhetnéd!
9/31 anonim válasza:
pff de hülyeségeket tudnak már kitalálni....ember esze megáll!!a tejtöl már mért lenne bajod???csak kitalálták hogy ne idd mert valamelyiket megfosatta!gondolj már bele...régen a tejtöl volt baja az embernek?nem!esetleg az ilyen teszkós vackoktól mert az csak műtej!a végén bevezetik azt is hogy a kenyér egészségtelen és a benzin a legjobb szomjoltó!tehát HÜLYE volt aki kitalálta!amugy a kérdésre válaszolva a miénk ivott tejet de csak kicsit és nem kapott sürün kb 2 havonta 1x!néha mikor nagyon meleg volt még egy kis vizet is kapott és máig boldogan él pedig lassan 1,5 éves!
10/31 anonim válasza:
Hogy lenne már a tej káros? Eleve amit a boltokban árulnak szigorúan van ellenőrizve, és nem hagyják hogy káros dolgok legyenek benne. A másik meg hogy én majdnem minden nap iszok tejet, és mégsincs semmi bajom. Semmire se vagyok allergiás, arra sem emlékszem mikor fáztam meg utoljára, és láss csodát, amitől másnak eltört keze, lába, nekem csak zúzódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!